Γιατί έλειπε η Σάσα Ομπάμα από την τελευταία ομιλία του πατέρα της

Γιατί έλειπε η Σάσα Ομπάμα από την τελευταία ομιλία του πατέρα της Facebook Twitter
2

Με μία ομιλία γεμάτη στιγμές συγκίνησης, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Σικάγο, ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρέτισε τον αμερικανικό λαό. Παρούσα ήταν η σύζυγός του Μισέλ, καθώς και η μεγαλύτερη κόρη του Μάλια. Έλειπε όμως η μικρότερη κόρη των Ομπάμα, Σάσα, γεγονός που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στο twitter.

«Μάλια και Σάσα, υπό τις πιο παράξενες περιστάσεις, έχετε γίνει δύο καταπληκτικές νεαρές γυναίκες, έξυπνες και όμορφες, αλλά το πιο σημαντικό, ευγενικές, συμπονετικές και γεμάτες πάθος», ανέφερε ο Ομπάμα στην ομιλία του. «Και κουβαλήσατε το βάρος να είστε στο προσκήνιο τόσα χρόνια με ευκολία. Από όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου, αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανος, είναι που είμαι ο μπαμπάς σας», πρόσθεσε.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #whereissasha, οι χρήστες του twitter έψαχναν τον λόγο απουσίας της Σάσα, προβάλλοντας διάφορες χιουμοριστικές θεωρίες. Μεταξύ αυτών, ήταν πως η Σάσα βρισκόταν σε αντιτρομοκρατική αποστολή ή έψαχνε τις φορολογικές δηλώσεις του εκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε λίγο αργότερα πως η Σάσα έχασε την ομιλία του πατέρα της, επειδή είχε διαγώνισμα σήμερα στο σχολείο. Σημειώνεται πως η 15χρονη κόρη των Ομπάμα είναι μαθήτρια στο περίφημο ιδιωτικό σχολείο της Ουάσινγκτον, Sidwell Friends.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM