Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα επίθεσης από ληστές στο Παρίσι

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα επίθεσης από ληστές στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Η Ναόμι Κάμπελ ξάφνιασε τους τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στη Γουέντι Γουίλιαμς την Πέμπτη αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα ληστείας στο Παρίσι το 2012. Το διάσημο μοντέλο συνέδεσε το περιστατικό με τη ληστεία που διεπράχθη εναντίον της Κιμ Καρντάσιαν πριν από μερικούς μήνες, επίσης στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Κάμπελ περιέγραψε το πώς οι δράστες προσπάθησαν να της κλέψουν την τσάντα έξω από την κατοικία του φίλους της και σχεδιαστή Azzedine Alaïa. Το μοντέλο επισκέπτονταν το σχεδιαστή αφότου η πτήση της είχε προσγειωθεί από την Ελβετία στο Παρίσι και εξήγησε ότι δεν είχε ζητήσει ασφάλεια κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή, επειδή θεωρούσε πως θα ήταν ένα γρήγορο ταξίδι.

Το μοντέλο ανέφερε πως είχε από την αρχή αισθανθεί περίεργα με τον οδηγό που την παρέλαβε από το αεροδρόμιο και από το γεγονός πως οι πόρτες του αυτοκινήτου δεν ήταν κλειδωμένες. Είπε πως οι δράστες τους ακολούθησαν από το αεροδρόμιο και πρόσθεσε πως της επιτέθηκαν ανοίγοντας τις πόρτες του οχήματος. «Ναόμι Κάμπελ, θα σε σκοτώσουμε», της είπαν καθώς άνοιγαν τις πόρτες, ανέφερε όσο περιέγραφε το περιστατικό.

Η 46χρονη πρόσθεσε πως εκείνη την περίοδο επέλεξε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την επίθεση, αλλά τώρα αποκαλύπτει το συμβάν με αφορμή τη ληστεία εναντίον της Καρντάσιαν. Επιπλέον υπερασπίστηκε τη φίλη της και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της απέναντι σε ισχυρισμούς πως η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη για περαιτέρω δημοσιότητα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM