Φήμες θέλουν τη Μιμή Ντενίση υποψήφια δήμαρχο Αθήνας - Tι δηλώνει η ίδια

Φήμες θέλουν τη Μιμή Ντενίση υποψήφια δήμαρχο Αθήνας - Tι δηλώνει η ίδια Facebook Twitter
3

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός Μιμή Ντενίση έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της να είναι υποψήφια για το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Πάντα κατά το ρεπορτάζ η ηθοποιός δεν θα έχει κομματική στήριξη αλλά θα κατέβει ως ανεξάρτητη, καθώς «το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η Αθήνα, την οποία λατρεύει και στην οποία ζει και μεγάλωσε».

Η εφημερίδα υπενθυμίζει τις «δικές της μικρές μάχες για την Αθήνα», που έχει δώσει ηθοποιός, όπως για το Πεδίον του Άρεως.

Κατά το ρεπορτάζ που δεν έχει επιβεβαιωθεί, «η Μιμή ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα».

Το δημοσίευμα αναμετέδωσε και το σάιτ του ραδιοσταθμού του Δήμου Αθηναίων athina984.gr.

Σε επικοινωνία του LIFO.gr με την κα Ντενίση η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις, η ίδια δήλωσε πως αγνοούσε το δημοσίευμα και όσα αναφέρει. Τόνισε πως έχει πολλές προτάσεις για ανάμειξη στην πολιτική τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε βουλευτικό επίπεδο. Ωστόσο για την ώρα δεν κάνει κάποια προετοιμασία και δεν αναζητεί γραφεία για να στεγάσει τον αγώνα της όπως γράφτηκε. Δεν αποκλείει τίποτα όμως όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις με το έργο της «Σμύρνη μου αγαπημένη» και σίγουρα αν κάτι τέτοιο προέκυπτε λέει πως θα γινόταν όπως πολύ σωστά γράφτηκε χωρίς κομματική ταμπέλα, αλλά με επίκεντρο το ενδιαφέρον της για την Αθήνα. 

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM