Forbes: Οι πλουσιότεροι celebrities των ΗΠΑ για το 2016

Forbes: Οι πλουσιότεροι celebrities των ΗΠΑ για το 2016 Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πλουσιότερους celebrities των ΗΠΑ, που περιλαμβάνει από συγγραφείς και ηθοποιούς μέχρι τραγουδιστές, σκηνοθέτες αλλά και αθλητές.

Το αξιοσημείωτο στη συγκεκριμένη κατάταξη είναι πως και οι τρεις άνθρωποι που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις προέρχονται από την βιομηχανία του θεάματος, με τον παραγωγό ταινιών George Lucas να χρίζεται φέτος ο πλουσιότερος όλων. 

Με περιουσία περί τα 4.6 δισεκατομμύρια δολάρια, ο George Lucas εξακολουθεί να βλέπει τα έσοδά του να αυξάνονται χρονιά τη χρονιά χάρη τόσο στα δικαιώματα του «Star Wars» αλλά και το φετινό του comeback με την πολυσυζητημένη ταινία «Rogue One: A Star Wars Story». 

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Steven Spielberg, του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα 3.7 δισεκατομμύρια δολάρια και την οποία οφείλει κυρίως τις εταιρίες παραγωγής που διαθέτει, ανάμεσά τους η DreamWorks και η Amblin Partners. 

Τρίτη έρχεται η Oprah Winfrey με περιουσία 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθεί ο Michael Jordan με έσοδα περίπου 1.2 δισ. δολαρίων και πέμπτος έρχεται ο David Copperfield με περιουσία 850 εκατομμύρια δολάρια.

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Diddy (750 εκατ. δολάρια), Tiger Woods (740 εκατ. δολάρια), Dr. Dre (710 εκατ. δολάρια), James Patterson (700 εκατ. δολάρια) και Jerry Seinfeld (670 εκατ. δολάρια).

Στους 20 πλουσιότερους celebrities της Αμερικής, αλλά εκτός της πρώτης δεκάδας, συγκαταλέγομται επίσης οι Madonna, Barbra Streisand, Jon Bon Jovi και Bruce Springsteen.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ