Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε την αμοιβή του για την παρουσίαση των Όσκαρ

Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε την αμοιβή του για την παρουσίαση των Όσκαρ Facebook Twitter
1

Mε δεδομένο πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη τηλεόραση, η αμοιβή που θα λάβει ο Τζίμι Κίμελ για την παρουσίαση της απονομής των Όσκαρ ίσως μοιάζει υπερβολικά μικρή.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Kevin & Bean" και αποκάλυψε ότι η αμοιβή του θα είναι 15.000 δολάρια, ποσό που ίσως δείχνει μικρό σε σχέση με την τόσο μεγάλη διοργάνωση και το συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Κίμελ αστειεύτηκε για το ποσό, λέγοντας «Νομίζω ότι είναι παράνομο να μην πληρωθώ τίποτα», εξηγώντας έτσι πως το ποσό αυτό μάλλον είναι συμβολικό. Ωστόσο αμέσως μετά την αποκάλυψη που έκανε, φάνηκε να το μετανιώνει και είπε πως δεν είναι πολύ σίγουρος πως αυτό είναι κάτι που μπορούσε να αποκαλύψει δημοσίως, αλλά πρόσθεσε πως κανείς δεν του είπε να μη το κάνει.

Η ανακοίνωση του Κίμελ για τη θέση του παρουσιαστή έγινε λίγο καθυστερημένα φέτος και ο ίδιος αστειεύτηκε πάλι με το γεγονός λέγοντας πως ζήτησαν σε 14 άλλους πρώτα και όλοι αρνήθηκαν.

Η τελετή απονομής θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 στο Dolby Theater στο Χόλιγουντ.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά ρε μεγάλε, ατζέντη δεν έχεις; Χτύπησε το τηλέφωνο, ήσουν απ' τον ύπνο και σε έπιασαν κώτσο; Η τιμή είναι εξευτελιστική, για όσους γνωρίζουν...πάλι καλά που δεν ζήτησες κουπόνια για δωρεάν ποπ-κορν και εισιτήρια σε κινηματογράφους...!