Ο Κανάκης έγινε πατέρας και στο Ράδιο Αρβύλα δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του

Ο Κανάκης έγινε πατέρας και στο Ράδιο Αρβύλα δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής παρουσιαστής που την περασμένη εβδομάδα έγινε πατέρας, εμφανίστηκε χθες το πλατό του Ράδιο Αρβύλα και δεν μπόρεσε από τα πρώτα λεπτά να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Η χθεσινή ξεχωριστή έναρξη της εκπομπής έγινε με αφιέρωση στην κόρη του και τη σύντροφό του υπό τους ήχους του τραγουδιού «My girl».

«Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν το έφερα εδώ», είπε στην έναρξη και τόνισε πως αυτό είναι το πρόσωπο ενός «χαζεμένου» ανθρώπου.

«Για μένα μπορεί να είναι επί της ουσίας η πρώτη εκπομπή που κάνω στην τηλεόραση. Γενικότερα εδώ και έξι ημέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Αυτό είναι το πρόσωπο ενός χαζεμένου ανθρώπου. Κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από τη χαρά του άνθρωπος. Πολλά φιλιά να στείλω στα κορίτσια που παρακολουθούν στο σπίτι και ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να ξεκινήσει η εκπομπή», είπε ο Αντώνης Κανάκης.


Απολογητικός για τον ενθουσιασμό του που δεν μπόρεσε να κρύψει κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε και στο φινάλε:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM