Οι Coldplay διέκοψαν τη συναυλία τους για να μπορέσει να γίνει μια ρομαντική πρόταση γάμου στη σκηνή

Οι Coldplay διέκοψαν τη συναυλία τους για να μπορέσει να γίνει μια ρομαντική πρόταση γάμου στη σκηνή Facebook Twitter
3

Ο Chris Martin διέκοψε χθες το βράδυ την ερμηνεία του στο σόου της Μελβούρνης έτσι ώστε ένα μέλος του ακροατηρίου να μπορέσει να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του που τον συνόδευε στη συναυλία.

Ο Lonardo Tannom, 31 ετών, απεικονίζεται να έχει γονατίσει στη μέση της σκηνής, δίπλα στον τραγουδιστή των Coldplay. Μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους ευχαρίστησε την 26χρονη Felicia Lie για την αγάπη τους που μετρά τρία χρόνια. Η σύντροφος του συγκινήθηκε και τελικά με δάκρυα στα μάτια και ένα γεμάτο γήπεδο να χειροκροτεί αποδέχτηκε το δαχτυλίδι.

Ο Lonardo Tannom ο οποίος ευχαρίστησε το συγκρότημα για τη βοήθεια στην πρόταση γάμου, κάλεσε όλα τα μέλη στο γάμο του ζευγαριού.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στην (δεξια) παλάμη μου της ορκίζομαι αιώνια πίστη και αφωσίωση και ότι δε 8α την απατήσω ποτε με την αριστερή οσο κι αν μου ξίνεται η χούφτα!! Θεωρω καραγκιοζιλίκη το πανυγηράκι του γάμου, την ανταλλαγη ψευτικων υποσχέσεων βασισμένων στα σαθρά θεμέλια του έρωτα που ουδεμία σχεση εχει με την πραγματική αγάπη, την κτητικότητα (μου ανηκει το κορμί σου μη πας με άλλον εξισώνώνας την σεξουαλική ανάγκη με την αγάπη εκχυδαϊζωντας τη)που επίσης καμία σχέση έχει με την πραγματική αγάπη και βέβαια την κατάληξη που τις περισσοτερες φορές είναι το ξεκατινιασμα κ η πληρης αποκοπή απο την ζωη σου ατόμων που υποτιθεται είχατε ανταλλαξει μεγάλα λόγια αγαπης κ ενθουσιαμού! Κι όλα αυτα γιατι ο κόσμος δεν έχει αυτάρκεια στην προσωπικότητα του, παντρεύεται είτε απο βαρεμάρα, είτε επειδη το κανουν ολοι οι φιλοι του κ εχει μεινει μονος, είτε γιατι είναι βαρετό άτομο κ ψαχνει εναν αλλο ατομο να ενωσουν τις βαρεμάρες τους! Το να στηρίζεις τη ζωή σου στους άλλους και δη σε ενα κ μόνο άτομο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μιζέρια κ δυστυχία! Γενικότερα απεχθάνομαι ζευγαρίλα που οποιος τολμήσει να διαφοροποιηθεί απο την μιζέρια κ τη γελοιότητα της χαρακτηρίζεται κομπλεξικος, μισανθρωπος ή γουατέβα.