Η Μαντόνα πήγε στο Carpool Karaoke, και αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό για τη σχέση της με τον Μάικλ Τζάκσον (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαντόνα πήγε στο Carpool Karaoke, και αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό για τη σχέση της με τον Μάικλ Τζάκσον (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
1

 

Καλεσμένη στην εκπομπή του James Corden «Carpool Karaoke» βρέθηκε την Τετάρτη η Madonna, που για ακόμη μία φορά κατάφερε φυσικά να συζητηθεί με την παρουσία της αφού από τη θέση του συνοδηγού τραγούδησε, έκανε twerking, σπαγγάτο, μίλησε για το φιλί που αντάλλαξε κάποτε με τον Michael Jackson, αποκάλυψε πώς θέλει τον άντρα των ονείρων της και μετά από όλα αυτά χαρακτήρισε τη ζωή της προβλέψιμη.

«Δεν μου αρέσουν τα αυτοκίνητα εκτός κι αν παίζει μουσική» ακούγεται να λέει η Madonna που ξεκινά να τραγουδά το Vogue και πριν καλά καλά καταλάβει ο Corden τι γίνεται δίπλα του, εκείνη έχει ήδη βγάλει τη ζώνη της, έχει υψώσει το πόδι της ως την οροφή του αυτοκινήτου και μετά από λίγο καβαλά ανάποδα το κάθισμα και κάνει twerking. Για την ιστορία ο Corden προσπάθησε να κάνει το ίδιο, αλλά εννοείται πως απέτυχε.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εκτός από το να τραγουδήσει παλιές και πιο τελευταίες επιτυχίες της, η Madonna μίλησε επίσης και για τις διάσημες επαφές της ζωής της, αποκαλύπτοντας πως κάποτε είχε ανταλλάξει ένα παθιασμένο φιλί με τον Michael Jackson. «Μωρό μου, έχω κυκλοφορήσει αρκετά. Ναι φιληθήκαμε στο στόμα με γλώσσα» λέει η Madonna, που διευκρινίζει πως εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση για το φιλί. «Ήταν λίγο ντροπαλό. Παρόλ' αυτά ήταν πρόθυμος συνεργός. Τον κατάφερα, κατά κάποιον τρόπο, να χαλαρώσει με ένα ποτήρι Chardonnay. Κι έκανε θαύματα. Δούλεψε τέλεια» λέει. 


Βέβαια, όπως προσθέτει, παρά το έντονο παρελθόν της, χαρακτηρίζει τη ζωή της σχετικά προβλέψιμη». «Η δουλειά μου είναι αντισυμβατική, αλλά ο τρόπος ζωής μου δεν είναι. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν γλεντάω. Είμαι αρκετά παλιομοδίτισα» είπε.

Όσον αφορά στον τύπο άντρα που της αρέσει, αποκάλυψε πως ψάχνει κάποιον που θα έχει αίσθηση του χιούμορ και θα καταλαβαίνει επίσης το δικό της χιούμορ. «Αλλιώς αποτύχαμε παταγωδώς» κατέληξε. 

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της Madonna στο Carpool Karaoke:

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM