Η Kim Kardashian ετοιμάζεται να χωρίσει τον Kanye West;

Η Kim Kardashian ετοιμάζεται να χωρίσει τον Kanye West; Facebook Twitter
0

Δυόμιση χρόνια μετά τον υπερπολυτελή, φαντασμαγορικό και πλέον πολυσυζητημένο της γάμο με τον Kanye West, η Kim Kardashian «θέλει διαζύγιο», υποστηρίζει τώρα ένας φίλος της.

Σύμφωνα με το Us Weekly, η 36χρονη Kim, που στο παρελθόν έχει ξαναπαντρευτεί άλλες δύο φορές - μία με τον παραγωγό Damon Thomas και μία με τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries- δεν έχει καταθέσει ακόμη τα χαρτιά του διαζυγίου αλλά «σχεδιάζει ήδη τα επόμενα βήματά της». «Θα χρειαστεί λίγος καιρός πριν ξανακάνει το ο,τιδήποτε, αλλά δεν θέλει να παραμείνει παντρεμένη» αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο κοντινό φίλο της. Μάλιστα, προσθέτει πως ήδη κινείται έτσι που να πάρει την πλήρη επιμέλεια των δύο παιδιών της με τον Kanye- της 3χρονης North και του 12 μηνών Saint.

Η Kim Kardashian φέρεται δε να έχει ήδη αρχίσει να κρατά τις αποστάσεις της από τον Kanye. Από τότε που πήρε εξιτήριο από τo UCLA Medical Centre, όπου και νοσηλεύτηκε για 9 μέρες μετά από ψυχωσικό επεισόδιο, ο Kanye West δέχεται θεραπεία χωρίς νοσηλεία σε έναν ενοικιασμένο χώρο στο Λος Άντζελες, ανέφεραν πηγές στο περιοδικό. 

Η Kim, που συνεχίζει να μένει με την North και τον Saint στο σπίτι των περίπου 840 τ.μ. που έχουν στο Μπελ Αιρ, «είναι πολύ προστατευτική και δεν θέλει ο Kanye να είναι γύρω από τα παιδιά αυτή τη στιγμή», προσθέτει ο φίλος της. Βέβαια, όπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον του διάσημου ράπερ, η Kim δεν έχει αποκλείσει ακόμη εντελώς τον Kanye. Λίγες ώρες μετά το εξιτήριό του από την κλινική, η Kim του έκανε ένα μικρό και διακριτικό πάρτι στο σπίτι τους με αφορμή τα επερχόμενα γενέθλια του Saint στις 5 Δεκεμβρίου. 

Το άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Kardashian συμπληρώνει πως η Kim δεν θα σκοπεύει να πάρει καμία τελεσίδικη απόφαση μέχρι να αναρρώσει πλήρως ο Kanye. Ως τότε, «είναι μια πολύ υποστηρικτική σύζυγος», τονίζει. «Νοιάζεται για τον Kanye και είναι ανακουφισμένη που ο σύζυγός της λαμβάνει τη βοήθεια που χρειάζεται, αλλά εδώ και καιρό νιώθει επίσης εγκλωβισμένη» καταλήγει. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM