O Τζόνι Ντεπ είναι για 2η συνεχή χρονιά ο πιο υπερτιμημένος σταρ του Χόλιγουντ

O Τζόνι Ντεπ είναι για 2η συνεχή χρονιά ο πιο υπερτιμημένος σταρ του Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Forbes κατάρτισε και φέτος την ετήσια λίστα του με τους πιο υπερτιμημένους σούπερ σταρ του Hollywood.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία δεκάδα κινηματογραφικών αστέρων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που ναι μεν αμείβονται με πάρα πολλά χρήματα για τους ρόλους που υποδύονται, ωστόσο δεν φέρνουν τις ανάλογες εισπράξεις στα ταμεία.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Τζόνι Ντεπ.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο δημοφιλής ηθοποιός βίωσε μία άκρως τραυματική χρονιά μετά τις κατηγορίες για λεκτική και σωματική κακοποίηση και εν τέλει το συναινετικό διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χέρντ.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά ούτε στα επαγγελματικά του. Μετά τις ταινίες «Mortdecai» και «Transcendence» που απέτυχαν παταγωδώς στο box office το 2015, ανάλογη τύχη είχε και η ταινία «Alice Through the Looking Glass» που βγήκε στις αίθουσες τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με το Forbes και με βάση την αναλογία αμοιβή/εισπράξεις για τις τρεις τελευταίες ταινίες του, ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε στα ταμεία 2.80 δολάρια για κάθε 1 δολάριο που πληρώθηκε.

Όπως μάλιστα σημειώνει το οικονομικό περιοδικό, μπορεί οι περιπέτειες στην προσωπική ζωή του Ντεπ να μην επηρέασαν την αμοιβή του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στις μελλοντικές εισπράξεις από τα εισιτήρια των ταινιών του.

Τη δεκάδα με τους πιο υπερτιμημένους σταρ του Χόλιγοντουν κατά σειρά, από τη 10η έως τη 2η θέση, οι: Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζούλια Ρόμπερτς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάρκ Γουόλμπεργκ, Άνταμ Σάντλερ, Tζορτζ Κλούνεϊ, Γουιλ Φέρελ, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Γουίλ Σμιθ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM