Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έκλεισε το λογαριασμό του στο instagram και ξεκινά πόλεμο εναντίον του

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έκλεισε το λογαριασμό του στο instagram και ξεκινά πόλεμο εναντίον του Facebook Twitter
1

Αφού κατέκλυσε το διαδίκτυο με φωτογραφίες του και χρησιμοποίησε το Instagram για να προωθήσει τη δουλειά του, αλλά και τον τρόπο ζωής του, ο 22χρονος ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο δημοφιλές app media και από ότι φαίνεται ξεκίνησε πόλεμο εναντίον του, καθώς πλέον πιστεύει ότι «είναι του διαβόλου».

 

Τη δήλωση αυτή την έκανε κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Λονδίνο και τρεις μήνες μετά την διαγραφή της σελίδας του.

 

«Ποιος νομίζει ότι θα πρέπει να επιστρέψω στο Instagram;», ρώτησε ο Μπίμπερ τους θαυμαστές του κι αυτοί ξέσπασαν σε κραυγές. «Μπα... Εγώ δεν θέλω να ξαναγυρίσω. Το Instagram είναι του διαβόλου. Είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι το Instagram είναι η κόλαση. Είμαι κατά 90% σίγουρος. Πρέπει να το στείλουμε στην κόλαση και να κλειδώσουμε τον διακομιστή του Instagram», προέτρεψε τους θαυμαστές του.

«Δεν ξέρω γιατί μιλάω γι’ αυτό», πρόσθεσε ο τραγουδιστής γελώντας.

 

Η εμφάνισή του στο Λονδίνο ήταν η τελευταία της παγκόσμιας περιοδείας του για το 2016. Οι συναυλίες του ποπ σταρ θα ξεκινήσουν και πάλι τον Φεβρουάριο του 2017 από το Μεξικό και θα συνεχιστούν, μεταξύ άλλων, στην Αυστραλία, την Βραζιλία, το Πουέρτο Ρίκο και την Ιταλία.

 

«Αυτή είναι η τελευταία μας εμφάνιση… και δεν ξέρω τι θα κάνω όταν επιστρέψω στο σπίτι μου. Νιώθω ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα… και να τριγυρίζω στο δωμάτιο μου, να βγάλω φωτογραφίες για το Instagram, αλλά να μην τις δημοσιοποιήσω», είπε ο Τζάστιν στους θαυμαστές του.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια