Τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη και η Kim Kardashian πρωταγωνιστούν στο ημερολόγιο του LOVE

Τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη και η Kim Kardashian πρωταγωνιστούν στο ημερολόγιο του LOVE Facebook Twitter
0

 

Ο Δεκέμβριος είναι μόλις λίγες μέρες μακριά, πράγμα που σημαίνει πως πάλι θα εμφανιστούν χιλιάδες κόνσεπτ για ημερολόγια. 

Αν ωστόσο θελήσει κανείς να διαλέξει το νικητή για τα περισσότερα σελέμπριτι και τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη, τότε το περιοδικό μόδας «LOVE» μοιάζει ως το απόλυτο φαβορί.

Το φετινό καστ είναι εντυπωσιακό: Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Taylor Hill, Hailey Baldwin, Hannah Ferguson, Doutzen Kroes, Nina Agdal, Elsa Hosk, Jasmine Sanders, Shanina Shaik, Jourdan Dunn, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Joan Smalls, Sofia Richie, Gigi και Bella Hadid, Kim Kardashian, Paris Hilton, Ciara, Chrissy Teigen και Alessandra Ambrosio.

Όλες οι παραπάνω κυρίες επιλέχθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν στις σελίδες του 6ου «Love Magazine's Advent Calendar». Από τώρα και μέχρι τα Χριστούγεννα, το περιοδικό θα δημοσιεύει ένα βίντεο κάθε μέρα. Το πρώτο teaser με μερικά από τα supermodels να λικνίζονται στο ρυθμό του «Fade» μόλις κυκλοφόρησε ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Hype Williams.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM