O Κanye West στο νοσoκομείο και έξω χάος για τα Yeezy

O Κanye West στο νοσoκομείο και έξω χάος για τα Yeezy Facebook Twitter
1

Ο ράπερ Kanye West είναι στο νοσοκομείο εδώ και δύο μέρες έχοντας αφήσει αρκετούς να αναρωτιούνται για την κατάσταση της υγείας του και να είναι διχασμένοι για τα ακραία ξεσπάσματά του, λίγο πριν ακυρώσει όλες του τις συναυλίες.

Χιλιάδες φανς δήλωναν απογοητευμένοι μέχρι χθες, κάνοντας αρκετά μίντια να μιλούν για τριγμούς στην σκληροπυρηνική βάση θαυμαστών του και για πλήγμα στη δημοφιλία του. Σήμερα όμως αποδεικνύεται πως η επιχείρηση του brand «Κanye West» παραμένει ισχυρή και επιδραστική και με ένα ακόμη προϊόν προκάλεσε πρωτοφανείς εικόνες με τεράστιες ουρές σε πολλές πόλεις του κόσμου.

O Κanye West στο νοσoκομείο και έξω χάος για τα Yeezy Facebook Twitter

Το πολαναμενόμενο νέο μοντέλο Yeezy έκανε πρεμιέρα σε συγκεκριμένα καταστήματα και οι επίδοξοι αγοραστές είχαν στρατοπεδεύσει από χθες στα πεζοδρόμια για να το αποκτήσουν. Μέσα σε λίγες ώρες, όλα τα παπούτσια των 220 δολαρίων είχαν εξαντληθεί και τα πρώτα ζεύγη είχαν ήδη αρχίσει να πωλούνται για 700 ή και 1000 δολάρια στις αγορές του ίντερνετ ή ακόμη και στα απέναντι πεζοδρόμια των καταστημάτων, καθώς πολλοί τα αγόρασαν απλά και μόνο για να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά σε τριπλάσια αξία. 

O Κanye West στο νοσoκομείο και έξω χάος για τα Yeezy Facebook Twitter
Οι ουρές έξω από το λάθος κατάστημα στο Μίντλεσμπρο

To χάος στο Μίντλεσμπρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο προκλήθηκε εξαιτίας λάθος πληροφοριών για το ποιο κατάστημα θα διέθετε τα λιγοστά παπούτσια.  Κάποιοι είχαν διανυκτερεύσει έξω από το κατάστημα και αρκετοί ταξίδεψαν από το Λονδίνο για να στηθούν στην ουρά, όταν λίγο πριν ανοίξει το κατάστημα τους ανακοινώθηκε πως η διάθεση θα γίνει από άλλο παράρτημα. 

Tην ίδια ώρα, στο Λονδίνο κλήθηκε η αστυνομία καθώς έπρεπε να πει τάξη έξω από κατάστημα που διέθετε τα παπούτσια και οι υπεύθυνοι αδυνατούσαν να βάλοθν στη σειρά τους 500 ανθρώπους που ήθελαν ένα ζευγάρι sneakers.

O Κanye West στο νοσoκομείο και έξω χάος για τα Yeezy Facebook Twitter
Τι έμεινε πίσω μετά το ξεπούλημα
O Κanye West στο νοσoκομείο και έξω χάος για τα Yeezy Facebook Twitter
Το πλήθος έξω από κατάστημα στην Βαρσοβία

Τεράστιες οι ουρές και στη Νέα Υόρκη:

오늘 #이지부스트 줄은 너무 길었습니다... #노동 #이것이남자의길 #육체적노동 #이추운날 #줄을서다니 #yeezyboost350 #yeezline #yeezy750 #yeezy #yeezyboost750

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 뉴욕바이어 (셀렉샵) (@nybuyer) στις

Xάος για τα sneakers ακόμη και στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας:

Oυρές στο Λος Άντζελες:

 

Oυρές και στο Βανκούβερ:

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM