O Justin Bieber έριξε γροθιά στο πρόσωπο θαυμαστή του επειδή αισθάνθηκε απειλή

O Justin Bieber έριξε γροθιά στο πρόσωπο θαυμαστή του επειδή αισθάνθηκε απειλή Facebook Twitter
3

O Justin Bieber δεν αγαπά τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και την επιμονή των θαυμαστών του και κατά το παρελθόν έχει εμπλακεί σε διάφορα επεισόδια. Αλλά, αυτή τη φορά, κατεγράφη να γίνεται πιο βίαιος από το συνηθισμένο.

Η κάμερα τον κατέγραψε καθισμένο στη λιμουζίνα του να περνά μπροστά από ενθουσιασμένους θαυμαστές έξω από ένα στάδιο στην Βαρκελώνη. Το τζάμι του οχήματος είναι κατεβασμένο και το αυτοκίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις ορδές των θαυμαστών, οπότε ήταν μάλλον πειρασμός για μια πιο κοντινή επαφή με τον τραγουδιστή. Ένας νεαρός άντρας πλησιάζει το όχημα, το ακολουθεί καθώς κινείται, προσπαθεί να δώσει το χέρι του στον τραγουδιστή και τον πιάνει από το μπλουζάκι. Ο Bieber αρχικά δεν δείχνει να αντιδρά, αλλά ξαφνικά απαντά με μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Το περιστατικό σχολιάστηκε πολύ στα social media και προκάλεσε αντιδράσεις. Λίγη ώρα αργότερα, εκπρόσωπος του Bieber δήλωσε στο Hollywood Life πως ο Bieber αισθάνθηκε απειλή και αντέδρασε φυσιολογικά. Ο εκπρόσωπος είπε πως έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του, αν και δεν του αρέσει να συμπεριφέρεται άσχημα στους θαυμαστές του. Ωστόσο αρκετοί σημειώνουν πως για την προστασία του υπεύθυνοι θα έπρεπε να είναι οι άντρες ασφαλείας του, πως το παράθυρο του οχήματος δε θα έπρεπε να είναι ανοιχτό και κυρίως ότι δεν θα έπρεπε αυτό να περνά τόσο κοντά από τους θαυμαστές του.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
το προβλημα με τη συγκεκριμενη ειδηση ειναι οτι διαδοθηκε λανθασμενα απο τα ξενα μεσα. αυτοπτεις μαρτυρες ειπαν οτι το συγκεκριμενο ατομο δεν ηταν θαυμαστης ,και για αρκετη ωρα πριν φτασει ο μπιμπερ στο σημειο αυτο, ελεγε συνεχως πως αν τον δει θα τον χαστουκισει. στο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα αυτο. κι εγω αν ημουν στη θεση του μπιμπερ και του καθε μπιμπερ θα αντιδρουσα ετσι γιατι δεν ηταν τιποτε αλλο παρα αυτοαμυνα.