Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλά για τη Κέιτ, το μεγάλωμα των παιδιών τους και το πώς είναι να είσαι παντρεμένος

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλά για τη Κέιτ, το μεγάλωμα των παιδιών τους και το πώς είναι να είσαι παντρεμένος Facebook Twitter
2

Για την εμπειρία του να είσαι γονιός και όσα έχει διδαχθεί τα τελευταία χρόνια μεγαλώνοντας μαζί με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον τα παιδιά τους, μίλησε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι το Βιετνάμ για να παραβρεθεί στο Διεθνές Συνέδριο για το Παράνομο Κυνήγι της Άγριας Ζωής.

«Όπως θα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι γονείς στην αίθουσα, έχει τα υπέροχα πάνω του και τα υπέροχα κάτω του», σχολίασε ο Ουίλιαμ, μιλώντας στην εκπομπή Talk Vietnam του E!. «Ήταν μεγάλη αλλαγή για εμένα προσωπικά. Είμαι πολύ τυχερός για την στήριξη που έχω από την Κέιτ. Είναι μια καταπληκτική μητέρα και μια φανταστική σύζυγος» πρόσθεσε.

Ωστόσο, ανέφερε πως τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα. «Έχω ζοριστεί αρκετές φορές, η μετάβαση από το να είσαι ένας ελεύθερος, ανεξάρτητος άντρας σε παντρεμένο και μετά να αποκτάς παιδιά, σου αλλάζει τη ζωή» συνέχισε. «Λατρεύω τα παιδιά μου πάρα πολύ και έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου και την οικογένεια, απλώς και μόνο έχοντας κάνει δικά μου και είναι φοβερό πόσα πολλά διδάσκεσαι σε κάτι τέτοιες στιγμές» σημείωσε.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλά για τη Κέιτ, το μεγάλωμα των παιδιών τους και το πώς είναι να είσαι παντρεμένος Facebook Twitter

Σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνεις κόρη, είπε: «Το να μεγαλώνεις τη Σάρλοτ είναι διαφορετικό, λαμβάνοντας υπόψιν πως εγώ ποτέ δεν είχα μια αδερφή, οπότε το να έχεις κόρη έχει πολύ διαφορετική δυναμική. Οπότε μαθαίνω ταυτόχρονα πώς είναι να έχεις κόρη και ένα κορίτσι στην οικογένεια». Για τον Τζορτζ πάλι λέει πως είναι λίγο «πειραχτήρι». «Με κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση. Αλλά είναι γλυκό παιδί» προσθέτει. 

Ο Ουίλιαμ λέει επίσης πως θα ήθελε να μεγαλώσει τα παιδιά του ώστε να έχουν συναίσθηση του κόσμου γύρω τους και με τρόπο που να μην είναι υλιστικός. «Νομίζω πως υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ζουν με ένα σωρό πράγματα που δεν τους χρειάζονται απαραιτήτως. Ο υλισμός είναι μεγάλη παγίδα» εξηγεί.

Τώρα που είναι γονιός, λέει πως ανησυχεί ακόμη περισσότερο για το μέλλον. «Όταν έχεις κάτι ή κάποιον στη ζωή σου να του παραδώσεις το μέλλον, το μυαλό εστιάζει πιο πολύ σε αυτό που θα του δώσεις και να νιώθεις χαρούμενος ξέροντας πως έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες για αφήσεις τον κόσμο σε καλή κατάσταση» καταλήγει. 

* Με πληροφορίες από Vanity Fair

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

2 σχόλια
Όταν είχα δει την ταινία "Ο λόγος του Βασιλιά" εκτός από τις εξαιρετικές ερμηνείες, έμεινα να κοιτάω την οθόνη, να αναρωτιέμαι, ποιος ο λόγος που γυρίστηκε μια τέτοια ταινία και γιατί πήγαμε όλοι να την δούμε. Ένας βασιλιάς πάσχει από προβλήματα με τον λόγο, και πάει που; (ακούστε, είναι πολύ πρωτότυπο και τολμηρό:) Σε έναν λογοθεραπευτή! Απίστευτο, ε;Αυτός εδώ, μας εξηγεί πως όταν παντρεύεσαι και κάνεις παιδιά, αλλάζει η ζωή σου και οι ευθύνες σου. Απίστευτο, ε; Ποιος να το περίμενε.Αιώνες τώρα υπάρχει μια δημοσιογραφία τέτοιου τύπου και αυτοί που την καταναλώνουν. Συγκινείται το jet set; Ο τάδε πρίγκηπας μπορεί και επιδιορθώνει το πλυντήριο; Η άλλη ράβει μόνη της τα ρούχα των παιδιών της; Μπορεί να μαγειρέψει ένας εστεμμένος ένα αυγό μελάτο; Κάνουν τα κακά τους όπως εμείς; Διαβάζουν και Αστερίξ την ίδια ώρα; Ροχαλίζουν το βράδυ στον ύπνο;Αυτοί καλά κάνουν. Το δημόσιο ενδιαφέρον, προστατεύει τα συμφέροντα και την χρηματοδότηση του οίκου τους. Όλοι οι άλλοι τι κάνουμε με όλα αυτά, θα θελα να ξέρω...