Η νέα σχέση του πρίγκιπα Χάρι είναι επίσημη - Το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση για την Meghan Markle

Η νέα σχέση του πρίγκιπα Χάρι είναι επίσημη - Το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση για την Meghan Markle Facebook Twitter
0

Πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα δημοσιεύματα των βρετανικών ταμπλόιντς που έγραφαν πως ο πρίγκιπας Χάρι έχει δεσμό με την 35χρονη ηθοποιό Meghan Markle, πιο γνωστή (σ.σ. και στην Ελλάδα) από το ρόλο της ως Rachel Zane στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits».

Ακολούθησε η γνωστή φρενίτιδα που εμφανίζεται στη Βρετανία κάθε φορά που κυκλοφορεί μια είδηση ή φήμη που να σχετίζεται με τη βασιλική οικογένεια και εδώ και μια εβδομάδα, όλα τα περιοδικά έψαχναν για την απόδειξη που θα επιβεβαίωνε τη σχέση.

Σήμερα, έρχεται επαλήθευση από τα πιο επίσημα χείλη καθώς το ίδιο το Παλάτι του Κέσινγκτον εξέδωσε πριν λίγο ανακοίνωση σχετικά με το νέο ζευγάρι.

Σε μια σπάνια παραδοχή για τις σχέσεις του πρίγκιπα, το Παλάτι του Κέσινγκτον επιβεβαίωσε πως ο 32χρονος Χάρι «βγαίνει με την ηθοποιό Meghan Markle εδώ και μερικούς μήνες». Ωστόσο, το παλάτι καταφέρεται για πρώτη εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης τονίζοντας πως ο Χάρι «ανησυχεί για την ασφάλεια της Markle και νιώθει βαθιά απογοητευμένος που δεν έχει καταφέρει να την προστατεύσει». 

«Δεν είναι σωστό με λίγους μήνες σχέσεις μαζί του η δεσποινίς Markle να έχει υποβληθεί σε τέτοια θύελλα αντιδράσεων» προσθέτει η ανακοίνωση, σημειώνοντας πως ο πρίγκιπας Χάρι νιώθει πως «αυτό δεν είναι παιχνίδι- είναι η ζωή του και η δική της».

Το παλάτι σημειώνει πως «από τότε που ήταν μικρός ο πρίγκιπας Χάρι, γνωρίζει πολύ καλά την ζεστασιά που του δείχνει το κοινό» και «νιώθει τυχερός που έχει τόσους πολλούς ανθρώπους να τον υποστηρίζουν» και «πόσο τυχερή και προνομιούχα είναι η ζωή του». Ωστόσο, όπως τονίζεται, «γνωρίζει επίσης πως υπάρχει και συγκεκριμένη περιέργεια για την ιδιωτική του ζωή», κάτι με το οποίο φέρεται να μην έχει νιώσει ποτέ άνετα, ωστόσο «προσπαθεί να γίνει λιγότερο ευαίσθητος». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ