Η Lady Gaga θα υποδυθεί την Donatella Versace στο επόμενο «American Crime Story»

Η Lady Gaga θα υποδυθεί την Donatella Versace στο επόμενο «American Crime Story» Facebook Twitter
Lady Gaga και Donatella Versace μαζί στην επίδειξη μόδας του ιταλικού οίκου στο Παρίσι το 2014 ( Pascal Le Segretain/Getty Images)
0

H Lady Gaga θα υποδυθεί την Donatella Versace στην επερχόμενη τρίτη σεζόν του «American Crime Story» μετέδωσε απόψε το Us Weekly, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε, η σειρά του FX επικεντρώνεται στη δολοφονία του σχεδιαστή Gianni Versace στο Μαϊάμι από τον κατά συρροή δολοφόνο Andrew Cunanan τον Ιούλιο του 1997.  Ο τρίτος κύκλος θα τιτλοφορείται «Versace / Cunanan: American Crime Story» και θα μεταδοθεί μετά τη δεύτερη σεζόν της σειράς που επικεντρώνεται στον τυφώνα Κατρίνα. Τα γυρίσματα αναμένται να αρχίσουν στις αρχές του νέου έτους.

Ο εκτελεστικός παραγωγός Ryan Murphy είχε αφήσει έναν υπαινιγμό για το ρόλο της θρυλικής σχεδιάστριας κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο PopFest Entertainment Weekly. Όταν κάποιος δημοσιογράφος είπε ότι η Lady Gaga θα ήταν ιδανική για το ρόλο της Donatella, o Murphy απάντησε χαμογελώντας «Πιστεύετε;...».

Η τραγουδίστρια και η Donatella Versace συνδέονται με στενή φιλία και η Gaga έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες της κολεξιόν του ιταλικού οίκου. 

Ωστόσο όταν ανακοινώθηκε πως η σειρά αναμένεται να αφηγηθεί τη δολοφονία του Gianni Versace, είχε παράλληλα αναφερθεί από δημοσιεύματα πως η Donatella δεν έχει δώσει την έγκρισή της και πως ίσως εξέφραζε διαφωνία για το θέμα. Αυτό σημαίνει πως ίσως εμποδίσει την Gaga από το να την υποδυθεί εκτός αν αποφασίσει να θυσιάσει τη φιλία τους για έναν σημαντικό ρόλο σε μια τόσο δημοφιλή σειρά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντριου Σκοτ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ανοιχτά γκέι»

Πολιτισμός / Ο Άντριου Σκοτ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ανοιχτά γκέι»

Η φράση «ανοιχτά γκέι» χρησιμοποιείται πολύ πιο συχνά την τελευταία δεκαετία, συνήθως σε αναφορές των μέσων ενημέρωσης για να χαρακτηρίσει ένα άτομο που έχει δηλώσει δημόσια ότι ανήκει στην ομπρέλα της LGBTQ+ κοινότητας
NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αποδοχή δωρεάς Ζουμπουλάκη κινητών μνημείων προς το Ελληνικό Δημόσιο

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αποδοχή δωρεάς Ζουμπουλάκη κινητών μνημείων προς το Ελληνικό Δημόσιο

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Πέγκυ Ζουμπουλάκη για την  απόφασή της να δωρίσει στο Δημόσιο, χωρίς καμία απαίτηση αμοιβής, ένα πολύ σημαντικό, σε αριθμό και σπουδαιότητα, σύνολο κινητών μνημείων
NEWSROOM