H Lady Gaga είχε την πιο απαξιωτική αντίδραση για τον Τραμπ σε συνέντευξή της στο BBC

H Lady Gaga είχε την πιο απαξιωτική αντίδραση για τον Τραμπ σε συνέντευξή της στο BBC Facebook Twitter
5

Με τις αμερικανκές εκλογές να πλησιάζουν, είναι πια αναπόφευκτο για τους διάσημους να μην ερωτηθούν για τις πολιτικές τους προτιμήσεις ως προς τη μάχη Κλίντον - Τραμπ.

Η Lady Gaga βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast του ΒΒC και κλήθηκε να εκφραστεί για τους δύο υποψηφίους.

Βρετανικά μέσα αναφέρονται στο ύφος της, στις παύσεις που έκανε και στο πώς αργούσε να απαντήσει, κάτι που ερμηνεύεται ως δυσαρέσκεια για το θέμα συζήτησης.

Ωστόσο δεν υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας των δηλώσεών της υπέρ της Χίλαρι Κλίντον για την οποία η τραγουδίστρια εκτίμησε μεταξύ άλλων πως "θα κάνει καλά τη δουλειά...". Ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε το πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον Τραμπ καθώς με ύφος απορριπτικό και απαθές είπε μετά από μια ακόμη μικρή παύση: "Δεν έχω τίποτα να πω γι' αυτόν..."

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM