Στη δημοσιότητα βίντεο που για πρώτη φορά καταγράφει τους ληστές κοσμημάτων της Καρντάσιαν

Στη δημοσιότητα βίντεο που για πρώτη φορά καταγράφει τους ληστές κοσμημάτων της Καρντάσιαν Facebook Twitter
0

Οι δράστες της μεγάλης κλοπής κοσμημάτων σε βάρος της Kim Kardashian στο Παρίσι έχουν καταγραφεί σε βίντεο και σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα.

Κάμερες που κατέγραφαν την κίνηση στους δρόμους τους έχουν καταγράψει καθώς διαφεύγουν  με ποδήλατα από το πολυτελές ξενοδοχείο με την λεία τους την οποία απέσπασαν εισβάλλοντας και δένοντας την Κardashian.

To βίντεο που προβλήθηκε στο γαλλικό κανάλι M6 News, φέρεται σύμφωνα με τα συμπεράσματα των αρχών να δείχνει πέντε ληστές, τους τρεις σε ποδήλατα και τους δύο να κινούνται πεζή προς την περιοχή όπου διέμενε το θύμα τους.


Τα πρώτα πλάνα τους δείχνουν στις 2:19 τη νύχτα και στη συνέχεια έχουν καταγραφεί να περνάνε πάλι από το ίδιο σημείο, 49 λεπτά αργότερα.  Ένας από τους φερόμενους ως δράστες φαίνεται να κρατά στα χέρια του ένα σακίδιο πλάτης καθώς οι άλλοι επιταχύνουν.

Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει αν το βίντεο τους έχει οδηγήσει κοντά στον εντοπισμό των ληστών.

Έχουν περάσει πάνω από 15 μέρες από τη νύχτα της ληστείας και ακόμη δεν υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που θα προσφέρουν στις αρχές την εξιχνίαση της πολυσυζητημένης ληστείας. Σύμφωνα πάντως με τα βρετανικά ταμπλόιντς, η Kim Kardashian η οποία παραμένει εξαφανισμένη από τα social media και τις δημόσιες εμφανίσεις, ίσως ταξιδέψει και πάλι στο Παρίσι. Κι αυτό γιατί οι γαλλικές αρχές ενδέχεται να την καλέσουν για νέα κατάθεση. Υπενθυμίζεται πως την ημέρα της ληστείας είχε δώσει την πρώτη κατάθεση και λίγες ώρες μετά είχε φύγει από τη Γαλλία για να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ