Η Μαντόνα κάνει stand-up comedy: Αν ψηφίσετε Κλίντον θα σας κάνω πεολειχία. Και είμαι πολύ καλή σ' αυτό...

Η Μαντόνα κάνει stand-up comedy: Αν ψηφίσετε Κλίντον θα σας κάνω πεολειχία. Και είμαι πολύ καλή σ' αυτό... Facebook Twitter
7

"I will give you a blowjob, okay? Swear to god. And I am good. I'm good. I'm not a douche and I'm not a tool. I take my time, I, uh, have a lot of eye contact. Yeah? And I do swallow."

Aυτά είναι τα ακριβή λόγια της Μαντόνα. Αλλά μην βιαστείτε να φανταστείτε πως πρόκειται για κυριολεκτική της δήλωση ή για κάποιο απόσπασμα από την εποχή του Erotica ή του φιλμ "Στο κρεβάτι με την Μαντόνα": Τα είπε ζωντανά, κάνοντας stand-up comedy πριν λίγες ώρες στο stage της κωμικού Έιμι Σούμερ στη Νέα Υόρκη και το μόνο που ζήτησε κάνοντας αυτό το εξαιρετικά nsfw χιούμορ ήταν να ψηφίσουν όλοι την Χίλαρι Κλίντον.

So much fun opening up for @amyschumer at Madison Square Garden tonight!! ????. It was short but it was sweet (like me). I'm forever changed! ????? Love you Amy!! ???

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Love and Respect this woman so much!! Thanks for letting me get on your stage! It was AWESOME!! @amyschumer ????????? you were AWESOME!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι φανατική πολέμιος του Nτοναλντ Τραμπ και μεγάλη υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον. Και όσο ο καιρός περνά και η ώρα της κρίσιμης κάλπης πλησιάζει γίνεται όπως φαίνεται όλο και πιο παθιασμένη. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την κωμικό Έιμι Σούμερ η οποία ανέβηκε αμέσως μετά στη σκηνή του Madison Square Garden.

Δείτε την "υπόσχεση" της Μαντόνα στο πλαίσιο του stand up comedy που έκανε χτες:

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Με αφορμή την αρνητική που δέχτηκα (δεν μου προκαλεί έκπληξη βέβαια, θίξαμε το.. pop idol) θα ήθελα να σκεφτεί ο ίδιος/α μια σκηνή, την ίδια του την μάνα να λέει δημοσίως σε κανένα πρωινάδικο ότι θα μοίραζε π#### (με σήμα το λιοντάρι), προκειμένου να ψηφίσουν κάποιοι Τσίπρα ή Φώφη ή Κυριάκο ή ότι άλλο τέλοσπάντων. Αν το βρίσκει νόρμαλ και ..αστείο και είναι κάτω από 15, πάει στο διάολο. Αν είναι άνω των 15, υπάρχει ένα θεματάκι.
Εάν η μάνα μου ήταν τραγουδίστρια του βεληνεκούς της Madonna, είχε κάνει βίντεο κλιπ το justify my love, είχε βγάλει το βιβλίο SEX με την ίδια μέσα γυμνή σε σαδομαζοχιστικές καταστάσεις, είχε παίξει στην ταινία body of evidence, είχε πουλήσει τέλος πάντων το sex όπως το πούλησε η Μαντόνα...ε ρε φίλε ναι θα το έβρισκα νορμαλΤο ότι κρίνουμε την Μαντόνα με κριτήριο την κλασική Ελληνίδα μάνα νοικοκυρά (που σε καμία περίπτωση δεν το λέω για να την υποβιβάσω), και περιμένουμε ότι πρέπει να συμπεριφέρεται αναλόγως αυτό δεν είναι νορμαλ...
Σωστά γράφεις, έτσι πως το θέτεις βέβαια. Τα παραπάνω όμως αποτελούν κάτι άλλο, ήταν μέρος της δουλειάς της, το κλιπ, το τραγούδι, η φωτογράφηση. Η Madonna είναι σχεδόν 60 χρονών πλέον και από άτομα που γνωρίζω και που την ακολούθησαν στην πορεία της, δεν τους άρεσε το συγκεκριμένο, υπάρχουν και όρια φίλε εκτός αν θέλουμε να βλέπουμε μια τζόρλο που έχει ζαρώσει να το παίζει πιπίτσα και να λέει μαλακίες. Προσωπικά τέλος, δεν γουστάρω ο καλλιτέχνης που μου αρέσει, να παίρνει πολιτικές θέσεις και πόσο μάλλον, επί σκηνής. Θέλω να δώ δε αν βγεί ο Trump, που διάολο θα κρυφτούν μερικοί μερικοί.
Γιατί να μην παίρνει ένας καλλιτέχνης πολιτική θέση; Δηλαδή με το που γίνεται διάσημος αυτόματα παύεται το δικαίωμα του να εκφράζει πολιτική γνώμη; Δεν το καταλαβαίνω αυτό...Αναφορικά με το έχει στεναχωρήσει φαν της η Μαντόνα τα τελευταία χρόνια αυτό είναι ένα άλλο θέμα προς συζήτηση. Το Μαντονάκι πάντα στεναχωρούσε ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς της φαν καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της. Ξέρεις πόσοι φαν της την αποκήρυξαν με το βιβλίο SEX. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Μαντόνα ποτέ της δεν συμπεριφέρθηκε σύμφωνα με την ηλικία της. Ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε με το νορμαλ (άραγε ποιος το προσδιορίζει αυτό). Γιατί να το κάνει τώρα; Επειδή είναι κοντά 60;