Η Πάμελα Άντερσον γευμάτισε με τον εσώκλειστο ιδρυτή του Wikileaks

Η Πάμελα Άντερσον γευμάτισε με τον εσώκλειστο ιδρυτή του Wikileaks Facebook Twitter
3
Η Πάμελα Άντερσον γευμάτισε με τον εσώκλειστο ιδρυτή του Wikileaks Facebook Twitter
(Ben A. Pruchnie/Getty Images)

Eνώ το WikiLeaks συνεχίζει να δημοσιεύει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον, ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Τζούλιαν Ασάνζ είχε έναν αναπάντεχο επισκέπτη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η ηθοποιός Πάμελα Άντερσον εθεάθη να περνά τις πύλες της πρεσβείας του Εκουαδόρ στο Λονδίνο για να επισκεφτεί τον Aσάνζ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κατοικεί εκεί εσώκλειστος αποφεύγοντας τη σύλληψη.

Το Associated Press αναφέρει ότι η 49χρονη ηθοποιός, δήλωσε υποστηρίκτρια της δράσης του ιδρυτή των Wikileaks και ανήσυχη για την κατάσταση της υγείας του, τον επισκέφθηκε φέρνοντας δώρα. Ανάμεσά τους ήταν ένα vegan γεύμα από ακριβό εστιατόριο. Ήταν "ένα ωραίο vegan γεύμα και μερικά vegan σνακ," ανάφερε η Άντερσον η οποία εδώ και χρόνια έχει απαρνηθεί το κρέας όντας ακτιβίστρια και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων.

Η Πάμελα Άντερσον γευμάτισε με τον εσώκλειστο ιδρυτή του Wikileaks Facebook Twitter
( Ben A. Pruchnie/Getty Images)

Πάντως ο Ασάνζ δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκε με το γεύμα καθώς η ίδια η ηθοποιός δήλωσε:  Μου είπε ότι τον βασάνισα φέρνοντας vegan τρόφιμα".

H πρώην σταρ του Baywatch, δήλωσε: "Πραγματικά πιστεύω σ 'αυτόν και ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, και ανησυχώ για την υγεία του, την οικογένειά του και απλά ελπίζω ότι θα γίνει κάποιο θαύμα και θα είναι και πάλι ελεύθερος." Νωρίτερα αυτό το μήνα, σε συνέντευξή του ο Ασάνζ είχε δηλώσει πως δείχνει χλωμός από έλλειψη έκθεσης στο φως του ήλιου.

Σκοπός της φιλικής συνάντησης ήταν μια συζήτηση σχετικά με έναν νέο οργανισμό που θέλει να ιδρύσει η Πάμελα Άντερσον και ήθελε τη συμβουλή του Ασάνζ. Την επαφή με τον ιδρυτή του Wikileaks φέρεται να έκανε η σχεδιάστρια μόδας Vivienne Westwood η οποία κανονικά θα συμμετείχε στο γεύμα, αλλά υπήρξε λάθος συντονισμός.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια