H Janet Jackson, σε ηλικία 50 ετών, περιμένει το πρώτο της παιδί

H Janet Jackson, σε ηλικία 50 ετών, περιμένει το πρώτο της παιδί Facebook Twitter
0
H Janet Jackson, σε ηλικία 50 ετών, περιμένει το πρώτο της παιδί Facebook Twitter

H τραγουδίστρια Janet Jackson επιβεβαίωσε σήμερα για πρώτη φορά τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Jackson που είναι 50 ετών, μίλησε στο «People» για την εγκυμοσύνη της και στη συνέχεια δέχτηκε να ποζάρει για το περιοδικό, σε μία φωτογραφία που την δείχνει ντυμένη στα λευκά να κρατά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Ευχαριστούμε τον Θεό για την ευλογία αυτή» ήταν η λακωνική δήλωση της τραγουδίστριας στο περιοδικό, η οποία δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το μήνα της εγκυμοσύνης ή το φύλο του μωρού.

#JanetJackson debuts baby bump for #PeopleMagazine #celebrityxo via @soulheaven_

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης {New Account} ... CelebrityXO (@theofficialcelebrityxo___) στις

Τον περασμένο Απρίλιο, η μικρότερη αδελφή του Μάικλ Τζάκσον, είχε ανακοινώσει αιφνιδιαστικά τη ματαίωση της παγκόσμιας περιοδείας της, με την αιτιολογία ότι ήθελε να κάνει οικογένεια με το σύζυγό της και μεγιστάνα από το Κατάρ, Wissam Al Mana.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, το RadarOnline.com έγραψε ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, είδηση που δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ξένα ταμπλόιντ, λόγω της προχωρημένης ηλικίας της η Jackson δεν έχει και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη.

«Η Janet δεν νιώθει και τόσο καλά. Έχει πάρει περισσότερο βάρος απ' όσο περίμενε. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η εγκυμοσύνη. Όμως είναι ενθουσιασμένη με τον ερχομό του παιδιού της, είναι το φως στην άκρη του τούνελ», τόνισε στο E!, πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας.

Mε στοιχεία από People, BBC και RadarOnline

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM