Σε ψυχολόγο η Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της

Σε ψυχολόγο η Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της Facebook Twitter
1

Η Αντζελίνα Τζολί έχει ξεκινήσει μαζί με τα παιδιά της να βλέπει ψυχολόγο σε μια προσπάθεια να επουλώσει τις πληγές που δημιουργεί η δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει μετά τη δημοσιοποίηση της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε.

 

Την είδηση μετέδωσε το ΕΤ online, σύμφωνα με το οποίο η ηθοποιός έχει την προσωρινή επιμέλεια των έξι παιδιών που έχει μαζί με τον Μπραντ Πιτ, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο 52χρονος ηθοποιός θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του παρουσία επόπτη, σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας παιδιών.

 

Η πρώτη συνάντηση του Πιτ με τα παιδιά του θα πρέπει να γίνει παρουσία ψυχολόγου, ο οποίος θα αποφασίσει εάν οι επόμενες συναντήσεις θα γίνονται με ή χωρίς παρουσία ειδικού, σύμφωνα με το TMZ.

 

Καθώς η διαμάχη των δύο ηθοποιών για την επιμέλεια των παιδιών τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως υποστηρίζει το ΕΤ κύριο μέλημα της Τζολί είναι η υγεία, η ασφάλεια και η επούλωση των πληγών που δημιουργήθηκαν στα παιδιά της εξαιτίας του διαζυγίου.

 

Την περασμένη εβδομάδα η Τζολί και ο Πιτ κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την εθελοντική συμβουλευτική από ειδικό. Επίσης ο 52χρονος σταρ συμφώνησε να υποβληθεί σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ αν και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει.

 

Μάλιστα σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το ET και ο Πιτ επιθυμεί όπως και η εν διαστάσει σύζυγός του «ό, τι είναι καλύτερο για τα παιδιά».

 

Προς το παρόν η 41χρονη ηθοποιός με τα παιδιά της έχει μετακομίσει σε ένα κτήμα στο Hidden Hills, της Καλιφόρνιας, μετά την αποχώρηση από το σπίτι τους στο Μαλιμπού.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είδατε την καινούργια σατανική διαφήμιση της Emirates με την Ανιστον?Τα λέει όλα.Και τελειώνει με το πως η Αντζελίνα θα κλειστεί στο φρενοκομείο.