Η Χίλαρι Κλίντον σχολίασε τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν

Η Χίλαρι Κλίντον σχολίασε τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν Facebook Twitter
0

Την τραυματική εμπειρία της Κιμ Καρντάσιαν με την ληστεία της στο Παρίσι, που τις τελευταίες ημέρες απασχολεί τα διεθνή media κι έφτασε να γίνει μέχρι και πολιτικό ζήτημα στη Γαλλία, σχολίασε χθες και η Χίλαρι Κλίντον.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών μίλησε στην εκπομπή του A.J. Calloway και είπε πως νιώθει "πολύ άσχημα" για την Κιμ Καρντάσιαν, την οποία έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν υπό την απειλή όπλου μέσα στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο του Παρισιού την περασμένη Κυριακή. 

"Είναι σπίτι της τώρα, έτσι;" ρώτησε η Κλίντον. "Και ο σύζυγός της [Kanye West], ήταν στη μέση μιας συναυλίας και απλώς έφυγε τρέχοντας από την σκηνή, ας είναι ευλογημένος" συνέχισε. "Χαίρομαι απλώς που δεν τραυματίστηκε κανείς" πρόσθεσε.

Η ειλικρινής αντίδραση της Κλίντον έρχεται μετά από μια σωρεία αστείων και πειραγμάτων απέναντι στην Κιμ Καρντάσιαν από την ημέρα της ληστείας κι έπειτα, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να θυμίσει πως δεν είναι όλες οι ειδήσεις τροφή για πείραγμα. 

Να σημειωθεί επίσης πως τον περασμένο μήνα η Κιμ εξέφρασε δημοσίως την στήριξή της απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον ενώ οι δυο τους έχουν τραβήξει μαζί και μία από τις πιο διάσημες selfies.

I got my selfie!!! I really loved hearing her speak & hearing her goals for our country! #HillaryForPresident

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


Δείτε το στιγμιότυπο από την συνέντευξη της Κλίντον:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ