Χωρισμών συνέχεια - Η Ναόμι Γουότς και ο Λιβ Σράιμπερ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους

Χωρισμών συνέχεια - Η Ναόμι Γουότς και ο Λιβ Σράιμπερ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους Facebook Twitter
0

Χωρισμών -συνέχεια στο Χόλιγουντ. Μετά το πολύκροτο διαζύγιο των Μπρατζελίνα, σειρά παίρνουν οι Ναόμι Γουότς και Λιβ Σράιμπερ.


Μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το TMZ, σε κοινή δήλωσή τους οι Ναόμι Γουότς και Λιβ Σράιμπερ, ανακοίνωσαν ότι "τους τελευταίους μήνες διαπίστωσαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουν ως οικογένεια, είναι να χωρίσουν ως ζευγάρι".

" Με μεγάλη αγάπη, σεβασμό και φιλία και στις καρδιές μας θα μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας και θα εξερευνήσουμε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας" αναφέρουν σύμφωνα με το Ε!. '"Αν και κατανοούμε την περιέργειά σας, ζητάμε από τον Τύπο να είναι προσεκτικός με την ιδιωτική μας ζωή και τα παιδιά μας." καταλήγει η ανακοίνωση.

και να εξερευνήσετε αυτή την νέα φάση της σχέσης μας », το ζευγάρι λέει Ε! Ειδήσεις σε μια κοινή δήλωση. «Αν και εκτιμούμε την περιέργεια και την υποστήριξή σας, ζητάμε τον Τύπο να είναι προσεκτικές όσον αφορά τα παιδιά μας και να σέβονται το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή."


Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 9χρονο Alexander και τον 7χρονο Samuel, τους οποίους, όπως λένε, θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν από κοινού. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον δεσμό του το 2005, λίγο πριν προβληθεί στις οθόνες η ταινία The Painted Veil (Βαμμένο Πέπλο), στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν, μαζί με τον Έντουαρντ Νόρτον.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM