Απεργία την Πρωτομαγιά

Κιμ Καρντάσιαν: Eίμαι μαζί της!

Κιμ Καρντάσιαν: Eίμαι μαζί της! Facebook Twitter
0

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε μια εβδομάδα η Κιμ Καρντάσιαν ξεφεύγει από την lifestyle ατζέντα και εμπλέκεται σε πολιτικό θέμα. Στον απόηχο της παρέμβασής της για την γενοκτονία των Αρμενίων, που συνοδεύτηκε από τίτλους "Kim gets political" η διάσημη προσωπικότητα βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές.

Για να κατανοήσει κανείς το πόσο σημαντικό και άξιο αναφοράς είναι το τι θα ψηφίσει η Kιμ στις εκλογές, αρκεί να ρίξει μια ματιά στα social media της και τις λίστες που την θέλουν ως την επιδραστικότερη γυναίκα του διαδικτύου. Με την κούρσα για τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ να είναι στην τελική ευθεία, όταν χθες άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες πως η Καρντάσιαν θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν αναμενόμενο να δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος.

Δημοσίευμα στο Wonderland magazine εμφάνιζε την Κιμ να λέει πως αν και ήταν πολύ υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, μετά από μια συζήτηση με την Κέιτλιν Τζένερ (η οποία στηρίζει Τραμπ), δεν ήταν πια τόσο σίγουρη.

Το γεγονός πως η Κιμ είχε στο παρελθόν εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της Χίλαρι, σήμαινε πως αυτό θα ήταν μια τεράστια ανατροπή. Και επειδή ειδικά αυτή την περίοδο, κανείς από τους δύο υποψηφίους δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει στήριξη από οποιοδήποτε μέτωπο, η είδηση προκάλεσε πολλά δημοσιεύματα και σχόλια.

Λίγες ώρες μετά, η Καρντάσιαν παρενέβη με σκοπό να διακόψει τη φημολογία και με ένα ποστ ξεκαθάρισε πως ήταν και θα είναι υπέρ της Χίλαρι. Παραδέχτηκε πως συμμετείχε σε πολιτική συζήτηση με τη Τζένερ, αλλά διέψευσε το αποτέλεσμα και μεταξύ άλλων εξηγεί: "Υπήρχε μια περίοδος που δεν ήμουν καν 100% σίγουρη ότι θα ψηφίσω σε αυτές τις εκλογές. Δεν ήθελα να ψηφίσω στα τυφλά. Όμως σκέφτηκα επίσης πως αυτό δεν θα ήταν σωστό και έτσι μίλησα με τους συγγενείς και τους φίλους και την οικογένειά μου".

Κιμ Καρντάσιαν: Eίμαι μαζί της! Facebook Twitter
H selfie της Χίλαρι Κλίντον με τον Κanye και την Kim σε προεκογική συγκέντρωση πριν από ένα χρόνο
Κιμ Καρντάσιαν: Eίμαι μαζί της! Facebook Twitter

Εξηγώντας περαιτέρω τους λόγους που διαλέγει την Χίλαρι για πρόεδρο αναφέρει πως ο έλεγχος της οπλοφορίας και η προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών σε ασφαλή και νόμιμη άμβλωση, ήταν δύο βασικά ζητήματα στην προεκλογική ατζέντα της υποψηφίου, τα οποία βρήκε και η ίδια σημαντικά. "Βρήκα ότι χωρίς αμφιβολία, είμαι με την Χίλαρι. Είμαι μαζί της. Πιστεύω ότι η Χίλαρι θα εκπροσωπήσει καλύτερα τη χώρα μας και είναι η πλέον αρμόδια για τη δουλειά αυτή. Φέτος, δεν ψηφίζω για τον εαυτό μου, αλλά και για τα παιδιά μου", αναφέρει και καταλήγει πως θέλει να είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι επικριτική με οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές κάνεις κάποιος άλλος.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM