Εμπλοκή του FBI στο διαζύγιο Πιτ και Τζολί - Συγκεντρώνει στοιχεία και θα αποφασίσει για ομοσπονδιακή έρευνα

Εμπλοκή του FBI στο διαζύγιο Πιτ και Τζολί - Συγκεντρώνει στοιχεία και θα αποφασίσει για ομοσπονδιακή έρευνα Facebook Twitter
2

Νέες διαστάσεις, έξω από το πλαίσιο του "gossip", παίρνει το πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ καθώς το περιστατικό στο αεροπλάνο φαίνεται να φτάνει μέχρι και το FBI.

Τα νεότερα αυτή η φορά έρχονται από μεγάλα αμερικανικά δίκτυα τα οποία μεταδίδουν πως το FBI συλλέγει τις πληροφορίες για το υποτιθέμενο περιστατικό στο αεροσκάφος που μετέφερε την οικογένεια από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με το Sky News, η εκπρόσωπος του FBI Laura Eimiller είπε πως ο οργανισμός αξιολογεί αν πρέπει να ανοίξει τη δική του έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο για τους ισχυρισμούς που θέλουν τον Πιτ να υπήρξε βίαιος απέναντι στα παιδιά του μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας ανώνυμες πηγές, ανέφεραν ότι ο ηθοποιός είναι υπό έρευνα από τον οργανισμό παιδικής πρόνοιας. Ωστόσο η έρευνα θα πρέπει να περάσει στο FBI καθώς το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στον αέρα, κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες διέψευσε χθες πολλαπλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές έπειτα από την καταγγελία για περιστατικό λεκτικής και σωματικής κακοποίησης απέναντι στα παιδιά του. «Δεν ερευνούμε τον Μπραντ Πιτ για κανένα περιστατικό κακοποίησης» ανέφερε η αστυνομικός Jenny Houser, για να προσθέσει: «Δεν έχουμε ενημερωθεί για καμία καταγγελία που να εμπίπτει στη δικαιοδοσία μας».

Τα νεότερα δημοσιεύματα, μετά τη διάψευση, έκαναν όμως λόγο για εμπλοκή της πρόνοιας και εμφανίζουν τους αρμόδιους να έχουν ήδη πάρει ξεχωριστές συνεντεύξεις από τους Πιτ και Τζολί. Σύμφωνα δε με το ΤΜΖ, τις επόμενες μέρες θα γίνει το ίδιο και με τα παιδιά. Εντύπωση προκαλεί το ενδιαφέρον πως εδώ και 24 ώρες δεν έχει υπάρξει επίσημη διάψευση όλων των παραπάνω από καμία πλευρά. H Daily Mail επιμένει με σημερινό δημοσίευμα πως ο καβγάς έγινε και ήταν μεταξύ του Μπραντ Πιτ και του γιου του Maddox. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM