Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Χίλαρι Κλίντον δίνει συνέντευξη στον Ζακ Γαλιφιανάκη - και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς οσο ανορθόδοξο φαντάζεστε

Η Χίλαρι Κλίντον δίνει συνέντευξη στον Ζακ Γαλιφιανάκη - και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς οσο ανορθόδοξο φαντάζεστε Facebook Twitter
4

Το πόσο ανορθόδοξη είναι η εκπομπή του Zακ Γαλιφιανάκη έχει φανεί κάθε φορά που κάποιος διάσημος επισκέφθηκε την καρέκλα του καλεσμένου, ανάμεσα στις δύο φτέρες του στούντιο.

Κάποιοι μπορεί να περίμεναν πως αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής θα άλλαζε λίγο τους κανόνες του παιχνιδιού καθώς η καλεσμένη του ίσως σε λίγες εβδομάδες γίνει η πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Σίγουρα η Χίλαρι Κλίντον δεν αξίωνε μια τυπική πολιτική συζήτηση όταν αποδέχτηκε την πρόσκληση για το 'Between Two Ferns', αλλά μάλλον δεν θα περίμενε πως ανάμεσα στη συνέντευξη θα υπήρχε διάλειμμα για προβληθεί το προεκλογικό σποτ του Ντόναλντ  Τραμπ.

"Γιατί τον έκανες αυτό; Να παίξεις σποτάκι του Τραμπ την ώρα της συνέντευξής μου;" τον ρώτησε. "Γιατί πληρώθηκα καλά. Σε μπριζόλες...." της απάντησε ο Γαλιφιανάκης. "Εγώ δεν θα τις έτρωγα." του ανταπάντησε η Χίλαρι. Κάπως έτσι κύλησε όλη η συνέντευξη, με την Χίλαρι να είναι σε καταπληκτική διάθεση για απαντήσεις στις αιχμηρές ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Πολιτισμός
4

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σιγά το αιχμηρό χιούμορ! Όλοι γλείφουν τους ισχυρούς! Αυτό που έπρεπε να κάνει είναι να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Lenny Bruce που πάντα σατίριζε τους υψηλά ιστάμενους.