ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Adele αφιέρωσε ολόκληρη συναυλία της στο πρώην ζεύγος Brangelina: "Είναι το τέλος μιας εποχής..."

Η Adele αφιέρωσε ολόκληρη συναυλία της στο πρώην ζεύγος Brangelina: "Είναι το τέλος μιας εποχής..." Facebook Twitter
6

Η Adele αφιέρωσε την χθεσινή συναυλία της στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στον Brad Pitt και την Angelina Jolie, προς τιμήν της είδησης του διαζυγίου τους, που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο των απανταχού μίντια.

"Οι Brangelina χώρισαν!" σχολίασε απευθυνόμενη προς το κοινό η διάσημη τραγουδίστρια, κάνοντας μια μικρή παύση στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Σε μια μίνι εξομολόγηση, η Adele αποκάλυψε πως ξύπνησε με τα νέα του διαζυγίου κι έκτοτε το σκέφτεται συνέχεια και πως νιώθει συντετριμμένη. Μετά δήλωσε πως δεν έχει την διάθεση να κουτσομπολέψει, αλλά, όπως είπε, "είναι το τέλος μιας εποχής...". "Τους αφιερώνω το αποψινό σόου. Δεν μ' αρέσει να κουτσομπολεύω και η προσωπική ζωή είναι ιδιωτική, αλλά ξύπνησα σήμερα το πρωί και έπαθα σοκ" σχολίασε. 

Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο:

Το Twitter, που ήδη ασχολούνταν με το πολύκροτο διαζύγιο, άρπαξε φυσικά την ευκαιρία για να "πενθήσει" μαζί με την Adele το τέλος του ζεύγους Brangelina, με κάποιους να παραλληλίζουν λίγο ειρωνικά την αντίδραση της "Βασίλισσας των χωρισμών" -όπως την αποκαλούν- με ψυχοθεραπεία κι άλλους να την ευχαριστούν που "είναι δικιά τους" και νιώθει τον πόνο τους.

Πολιτισμός
6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM