Απεργία την Πρωτομαγιά

O Μπραντ Πιτ είναι οργισμένος με την Τζολί - Αστυνομικές περιπολίες και παπαράτσι έξω από το σπίτι τους στο Χόλιγουντ

O Μπραντ Πιτ είναι οργισμένος με την Τζολί - Αστυνομικές περιπολίες και παπαράτσι έξω από το σπίτι τους στο Χόλιγουντ Facebook Twitter
2


Ο γάμος τους ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους στη βιομηχανία του θεάματος κι αναμφισβήτητα υπήρξαν ένα τα πιο λαμπερά και ισχυρά ζευγάρια του Χόλγουντ.  Έπειτα από μια σχέση 12 ετών, η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ, και από χθες όλα τα μίντια του κόσμου - έγκυρα και μη- μεταδίδουν με κάθε λεπτομέρεια το παρασκήνιο και τις λεπτομέρειες.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αιτήθηκε να λάβει την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών τους και ζήτησε από τον δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση να επιτρέπει στον Μπραντ Πιτ, να τα επισκέπτεται, διευκρίνισε ο αμερικανικός ιστότοπος ΤΜΖ ο οποίος πρώτος μετέδωσε τα νέα.


«Δεν επιθυμεί ο Μπραντ να έχει μαζί της την κοινή φυσική επιμέλεια» των παιδιών, «μονάχα την κοινή νομική επιμέλεια», σημειώνεται στο άρθρο του ιστότοπου, όπου σημειώνει πως η Τζολί δεν ζητά την καταβολή διατροφής από τον Μπραντ Πιτ.


«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή την χρονική στιγμή», επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.


«Είμαι πολύ θλιμμένος από αυτό αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας» δήλωσε λίγο αργότερα ο Πιτ στο περιοδικό People. «Παρακαλώ τον Τύπο να μας δώσει τον χώρο που τους αξιζει σε αυτήν την δύσκολη στιγμή».


Η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές με τον πρώην της σύζυγο, σύμφωνα με τα επίσημα δικαστικά έγγραφα. Ως ημερομηνία του χωρισμού αναγράφεται η 15η Σεπτεμβρίου.


Ο ιστότοπος TMZ, επικαλούμενος τα δικαστικά έγγραφα, ανέφερε ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι "πάρα πολύ εκνευρισμένη" από τις μεθόδους ανατροφής των παιδιών τους που υιοθετούσε ο Πιτ.

O Μπραντ Πιτ είναι οργισμένος με την Τζολί - Αστυνομικές περιπολίες και παπαράτσι έξω από το σπίτι τους στο Χόλιγουντ Facebook Twitter
Περιπολικό έξω από το σπίτι της οικογένειας στο Μπέβερλι Χιλς


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ηθοποιός ανησυχούσε για τις επιπτώσεις στα παιδιά τους από την κατάχρηση στην κατανάλωση κάνναβης και αλκοόλ σε συνδυασμό με τα ξεσπάσματα θυμού που ακολουθούσαν.


Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά. Τα τρία είναι υιοθετημένα― δυο αγόρια από την Καμπότζη και το Βιετνάμ και ένα κορίτσι από την Αιθιοπία.

Σύμφωνα με τον ατζέντη της Τζολί, Γκέγιερ Κοσίνσκι, ο οποίος έκανε μια αποκλειστική δήλωση στο E! News, «η Αντζελίνα θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για το συμφέρον των παιδιών της. Ζητά όλος ο κόσμος να καταλάβει ότι έχουν ανάγκη η προσωπική τους ζωή να γίνει σεβαστή αυτή τη στιγμή».

Οι δύο πρώην σύντροφοι είναι μεταξύ των πλουσιότερων ηθοποιών παγκοσμίως. Η περιουσία τους υπολογίζεται περί τα 400 εκατομμύρια δολάρια και ο αμερικανικός Τύπος θέτει ήδη ερωτήματα σχετικά με το αν είχαν συνάψει προγαμιαίο συμφωνητικό.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του ΤΜΖ, ο Πιτ εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με την αίτηση διαζυγίου καθώς θεωρεί πως η Τζολί θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά τους κατηγορώντας τον ότι ήταν "κακός πατέρας". Ωστόσο, όλες οι πηγές διευκρινίζουν πως το διαζύγιο δεν προκύπτει εξαιτίας της ύπαρξης "τρίτου προσώπου" και διαψεύδεται η έντονη φημολογία για σχέση του Πιτ με την ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ.


Το TMZ αναφέρει πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Πιτ είναι "έξω φρενών" με τους ισχυρισμούς της Τζολί πως ο ίδιος θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά τους λόγω της χρήσης κάνναβης και αλκοόλ και των εκρήξεων θυμού που του καταλογίζει. Ο ηθοποιός πιστεύει πως η ιστορία αυτή θα προκαλέσει ένα ανελέητο κυνήγι παπαράτσι και φέρεται να δηλώνει πως με τη δήλωσή της η Τζολί "άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου".

Ήδη, έξω από το σπίτι της οικογένειας στο Λος Άντζελες έχει δημιουργηθεί περίμετρος ασφαλείας από αστυνομικούς και υπάρχουν συχνές αστυνομικές περιπολίες ενώ αρκετοί φωτογράφοι έχουν σπεύσει στο σημείο και κατασκηνώνουν για να έχουν τις πρώτες φωτογραφίες μετά το διαζύγιο. Κατά το ΤΜΖ, ο Πιτ είχε επικοινωνήσει με την Τζολί λίγο πριν τη ανακοίνωση του διαζυγίου και της ζήτησε να χειριστούν την υπόθεση "σαν ενήλικες" ― με περισσότερη διακριτικότητα την υπόθεση.

Πολιτισμός
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM