Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει οικονόμο για το Παλάτι

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει οικονόμο για το Παλάτι Facebook Twitter
0

Με τον όρο "housekeeper" οι άγγλοι εννοούν την (ή τον) οικονόμο. Ένα άτομο σε θέση ευθύνης, που διαχειρίζεται τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες ενός σπιτιού. Πόσω μάλλον, αν αυτό το σπίτι είναι λίγο μεγαλύτερο, για την ακρίβεια, τόσο μεγάλο όσο το παλάτι του Μπάκιγχαμ, για το οποίο αυτόν τον καιρό η Βασίλισσα Ελισσάβετ αναζητεί τον σωστό άνθρωπο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα κοινοποιεί την ανάγκη της για άτομα σε θέσεις ευθύνης. Το προηγούμενο διάστημα και με ανάλογα posts και αγγελίες στα social media είχε καλύψει τις θέσεις σοφέρ και υπευθύνου διαχείρισης των λογαριασμών social media του παλατιού και κάπως έτσι τώρα αναζητεί έναν σοβαρό άνθρωπο για υπεύθυνη θέση.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, "ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα των εσωτερικών χώρων και πολύτιμων αντικείμενων, όπως χαλιά και έπιπλα αντίκες, καθώς και ακριβά βάζα και πίνακες ανεκτίμητης αξίας". Επίσης, αναζητείται άνθρωπος με φυσική χάρη και συνέπεια και περηφάνια στη δουλειά του. Εννοείται ότι θα πρέπει να διαθέτει άριστες επικοινωνιακές ικανότητες και να είναι άριστος στη διαχείριση χρόνου και κρίσεων. 

Βάσει δημοσιεύματος της Daily Mail μισθός για τη συγκεκριμένη θέση δεν αναφέρεται, αν και πηγές από το παλάτι κάνουν λόγο για σχετικά χαμηλή αμοιβή. Πλην, όμως, η όλη εμπειρία χαρακτηρίζεται τεράστια -εργασιακή και όχι μόνο - ευκαιρία, καθώς ο υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να κινείται ανάμεσα σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας - και φυσικά την Κέιτ τον Γουίλιαμ, τον μικρό Τζορτζ και τους άλλους - κι αυτό, αλίμονο, είναι τεράστια προσθήκη στο βιογραφικό του οποιουδήποτε  

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM