Η ζωή της Britney Spears γίνεται ταινία

Η ζωή της Britney Spears γίνεται ταινία Facebook Twitter
0

Στα σκαριά βρίσκεται ταινία για τη ζωή της Britney Spears, η οποία θα προβληθεί από το δίκτυο Lifetime μέσα στο 2017.

Ο τίτλος είναι απλά «Μπρίτνεϊ» και το διάρκειας δύο ωρών βιογραφικό φιλμ θα καλύψει τα πάντα. Από τα πρώτα βήματα της Σπίαρς όταν ήταν μικρό κορίτσι στη Λουιζιάνα, μέχρι τον δεσμό της με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ, τη μητρότητα έως και την περίεργη απόφαση της να ξυρίσει το κεφάλι της το 2007.

Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Μπρίτνεϊ έχει ήδη βρεθεί και είναι η Αυστραλή Νατάσα Μπασέτ, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στην ταινία «Χαίρε, Καίσαρ!» των αδελφών Κοέν.

Η σύνοψη του φιλμ, που δόθηκε στη δημοσιότητα, μας προϊδεάζει για το τι να περιμένουμε αναφέροντας: «Με τραγικό τρόπο κι ενώ το αστέρι της Μπρίτνεϊ εξακολουθεί να λάμπει, η ιδιωτική της ζωή καταρρέει μετά το διαζύγιο των γονιών της και τον χωρισμό της με τον Τζάστιν που έγινε πρώτο θέμα στις ταμπλόιντ. Η συμπεριφορά της σύντομα επισκιάζει την επιτυχία της σαν είδωλο της ποπ μουσικής. Ένας σύντομος γάμος με τον παιδικό της φίλο και ένας δεύτερος αποτυχημένος γάμος με τον χορευτή Κέβιν Φέντερλάιν μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης».

Τα νέα για την ταινία «Μπρίτνεϊ» συμπίπτουν με την κυκλοφορία του δέκατου άλμπουμ της με τίτλο «Glory».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM