Ο πρίγκιπας Χάρι εξομολογείται για αυτό που μετάνιωσε μετά το θάνατο της Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι εξομολογείται για αυτό που μετάνιωσε μετά το θάνατο της Νταϊάνα Facebook Twitter
0

Στην αποκάλυψη ότι μετανιώνει που δεν μίλησε νωρίτερα για τα σημάδια που ο θάνατος της μητέρας του, της Λαίδης Ντι του άφησε, προχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι, προκαλώντας συγκίνηση, χρόνια μετά το δυστύχημα που είχε συγκλονίσει τον κόσμο. 

Ο 31 ετών σήμερα πρίγκιπας αποκάλυψε ακόμη ότι άρχισε να ανοίγεται και να εκφράζει τα συναισθήματα του μόλις πριν από 3 χρόνια, ενώ αυτή η εξομολόγηση έγινε στο πλαίσιο μίας φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την ψυχική υγεία, η οποία διοργανώθηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον.  Εκεί έδωσαν το παρών και αστέρια του αθλητισμού που είχαν προσκληθεί να μιλήσουν για τα ψυχολογικά τους προβλήματα και για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να τα αντιμετωπίσουν. Μεταξύ αυτών και ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Rio Ferdinand, αλλά και οι ολυμπιονίκες, Victoria Pendleton και Dame Kelly Holmes, συνοδευόμενες από τους θεραπευτές που τους βοήθησαν στις πιο σκοτεινές στιγμές τους και ενώ έκαναν πρωταθλητισμό.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το BBC, ο Ferdinand, ο οποίος πέρσι έχασε τη σύζυγο του  από καρκίνο ήταν εκείνος που προκάλεσε το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Χάρι.  Η δυσκολία του ποδοσφαιριστή να μιλήσει για τα συναισθήματα που ο θάνατος της συζύγου του, του προκάλεσε ήταν που προκάλεσε το σχόλιο του Χάρι: «Στ’ αλήθεια μετανιώνω που δεν το συζήτησα ποτέ, που 28 χρόνια από τη ζωή μου σώπαινα. Δεν είναι ντροπή το να υποφέρεις. Δεν είναι μορφή αδυναμίας. Έλλειψη δύναμης είναι να έχεις πρόβλημα και να μην το συνειδητοποιείς για να το λύσεις», είπε ο νεαρός που έχασε τη μητέρα του, όταν εκείνος ήταν 12 ετών και ο αδελφός του Γουίλιαμ 15.
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM