Ο Μάικλ Τζάκσον μισούσε τον Πρινς - Νέες αποκαλύψεις από μια άγνωστη βεντέτα μεταξύ των δύο μουσικών θρύλων

Ο Μάικλ Τζάκσον μισούσε τον Πρινς - Νέες αποκαλύψεις από μια άγνωστη βεντέτα μεταξύ των δύο μουσικών θρύλων Facebook Twitter
2

Μπορεί εδώ και μια εβδομάδα τα περισσότερα Μέσα να ασχολούνται με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ζοφερό σεξουαλικό παρελθόν του Michael Jackson, αλλά οι αποκαλύψεις από τα αρχεία του θρύλου της ποπ φέρνουν στο φως και άλλες άγνωστες πτυχές για τη ζωή του. Πρόσφατα δημοσιεύματα που μεταδίδουν το περιεχόμενο καταγεγραμμένων συνομιλιών του καλλιτέχνη, αποκαλύπτουν πως ο Jackson αντιπαθούσε τον Prince, τον χλεύαζε και θεωρούσε πως θα βρει το θάνατο από απόπειρα αυτοκτονίας.

Η βρετανική Μirror που ευθύνεται για μερικές από τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις των δύο αντρών, κάνει λόγο για μίσος και αναφέρει πως ο Jackson φοβόταν πως ο Prince θα πεθάνει πρόωρα αυτοκτονώντας. Επιπλέον τον χαρακτήριζε άσχημο και αγενή και δεν του άρεσε καθόλου η σύγκριση των δύο που έκαναν κάποιοι.

"Έχω αποδείξει ποιος είμαι από τότε που ήμουν πολύ μικρός. Δεν είναι δίκαιο. Αισθάνεται σαν να είμαι αντίπαλός του. Ελπίζω να αλλάξει, επειδή διαφορετικά θα πληγωθεί." έλεγε ο Michael Jackson για τον Prince σύμφωνα με τα στοιχεία για την άγνωστη έως τώρα βεντέτα.


"Ήταν τόσο αγενής, ένας από τους πιο αγενείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Ο Prince είναι πολύ ανταγωνιστικός και υπήρξε πολύ κακός με έμενα και την οικογένειά μου." αναφέρει σε ένα άλλο απόσπασμα.


Σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρεται πως χλεύαζε ένα ατύχημα που είχε στη σκηνή ο Prince κατά τη διάρκεια ενός αφιερώματος στον James Brown το 1983. Ο Prnce είχε μπερδευτεί στη σκηνή και έπεσε πάνω πάνω στο πλήθος, με τον Jackson να αναφέρει πως γελοιοποιήθηκε πάνω στη σκηνή και πως ήταν αστείος.


Στις ταινίες με τους διαλόγους του Jackson υπάρχου επίσης αρκετά σχόλια για την ίδια του την οικογένεια. Μεταξύ αλλων αναφέρει πως η αδελφή του Janet είναι αγοροκόριτσο και πως η Λατόγια είχε αλλόκοτη συμπεριφορά.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το περιστατικό του 1983 που αναφέρει ο Jackson είναι μακράν από τα πιο αστεία βίντεο που έχει δει στο YouTube. O Prince δεν έπεσε απλά, ήταν μαστουρωμένος μέχρι το κόκκαλο και αφού ο James Brown κάλεσε τον MJ στην σκηνή (για μια μινι performance), εκείνος επέμεινε και πρότεινε στον JB να ανέβει και ο Prince (επειδή τον είδε προφανώς μαστουρωμένο και ήθελε να τον ρεζιλέψει). Σαν συναυλία πάντως είναι καταπληκτική αλλά στο cut διανομής, έχει ΚΟΠΕΙ η σκηνή με τον Prince.YouTube λοιπόν, ψάξτε: "James Brown Michael Jackson and Prince", απολαύστε το..