BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

Αυτό το όμορφο, 19χρονο κορίτσι είναι η πρωταγωνίστρια της αποθέωσης στην viral καντάδα του Εuro

Αυτό το όμορφο, 19χρονο κορίτσι είναι η πρωταγωνίστρια της αποθέωσης στην viral καντάδα του Εuro Facebook Twitter
3
Αυτό το όμορφο, 19χρονο κορίτσι είναι η πρωταγωνίστρια της αποθέωσης στην viral καντάδα του Εuro Facebook Twitter

Aκόμη και αν δεν παρακολουθείτε Euro και ποδόσφαιρο, θα έχετε ακούσει ή δει αυτές τις μέρες ένα ρομαντικό και αστείο περιστατικό που έλαβε χώρα εκτός γηπέδων.

Αν όχι, απλά δείτε το βίντεο με τη Γαλλίδα που ενώ ήταν στο δρόμο, δέχτηκε καντάδα από εκατοντάδες Ιρλανδούς φιλάθλους στο Εuro.

Το βίντεο με την αποθέωση των Ιρλανδών που την περικύκλωσαν και άρχισαν όλοι μαζί άρχισαν να της τραγουδούν το "Can't Take My Eyes Off You¨" έκανε το γύρο του κόσμου, αλλά κανείς δεν ήξερε πιο ήταν αυτό το κορίτσι.

Σήμερα, η κοπέλα αυτή έχει ταυτοποιηθεί και μιλά για την χαριτωμένη εμπειρία της. Η Karla Romera, η 19χρονη ναυαγοσώστρια που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, έχει δημοσιεύσει το δικό της βίντεο και μιλά για το πώς ένιωσε για λίγο η "βασίλισσα" του Euro.

??Le top ces irlandais?? Ils aiment bien les françaises je crois ?✌ #delire#euro2016#irish#france#bordeaux#france

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ~ CARLA ROMÉRA ~ (@carla_rm_) στις


Μιλώντας στην Daily Mail, η Romera δήλωσε: "Είμαι πολύ περήφανη για τους Ιρλανδούς. Ήταν μια μαγική στιγμή γεμάτη καλοσύνη και χαρά."

Η 19χρονη λέει πως όλο αυτό ήταν πολύ ξαφνικό και δεν κατάλαβε πώς ξεκίνησε. Την αρχή έκανε μια μικρή παρέα και μετά όλοι άρχισαν να τραγουδούν. 

Αυτό το όμορφο, 19χρονο κορίτσι είναι η πρωταγωνίστρια της αποθέωσης στην viral καντάδα του Εuro Facebook Twitter

Η Karla είχε μόλις τελειώσει τα μαθήματά της, όταν μια φίλη της την πήγε στην παμπ Connemara στο Μπορντό. Στην εφημερίδα SudOuest είπε πως δεν πήγαινε ποτέ εκεί και αναφέρει πως ενώ έπιναν ποτό βγήκαν για να πάρουν αέρα. Τότε κάποιοι οπαδοί άρχισαν να την τραβάνε φωτογραφίες και εκείνη το βρήκε χαριτωμένο. Ένας από την παρέα άρχισε να τραγουδά και μετά άρχισαν και οι άλλοι και τελικά μαζεύτηκε ένα τεράστιο πλήθος που άρχισε να της κάνει καντάδα.


"Νόμιζα ότι βλέπω όνειρο. Στην αρχή δεν ήξερα τι να κάνω" αναφέρει περιγράφοντας την πρώτη της αμήχανη αντίδραση. Όμως η φίλης της την άφησε μόνη όταν την περικύκλωσαν και τότε εντόπισε έναν Γάλλο στο πλήθος, του είπε πως για απόψε είναι ο φίλος της και του ζήτησε να μην την αφήσει μόνη.

Αυτό το όμορφο, 19χρονο κορίτσι είναι η πρωταγωνίστρια της αποθέωσης στην viral καντάδα του Εuro Facebook Twitter

Και κάπως έτσι κατέληξε να γίνεται η πρωταγωνίστρια της μεγαλύτερης ερωτικής εξομολόγησης στο διαδίκτυο. Και ναι - λέει πως κολακεύτηκε και πως ήταν υπέροχο.

? HOME ? #natural#girl#model#bed#room#shoot#cocooning#bordeaux#home#south#west#france

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ~ CARLA ROMÉRA ~ (@carla_rm_) στις

?? PETITE SÉANCE ?? #sport#girl#fitness#fit#nopainnogain#loveit#home#bordeaux#sportslover#south#west#france

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ~ CARLA ROMÉRA ~ (@carla_rm_) στις



Πολιτισμός
3

BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η κοπελια δε ειναι τιποτα σπουδαιο. Αλλωστε οι Ιρλανδοι το χουν ξανακανει για αλλες κοπελιες ποιο ομορφες απ αυτην, αλλων εθνικοτητων. Ομως υπαρχει μια αλλη διασταση στο θεμα. Κι αυτη ειναι η σχεση αγαπης που εχουν οι Ιρλανδοι για τους Γαλλους.Δε γνωριζω καμια αλλη περιπτωση στην ιστορια του ποδοσφαιρου οπου φιλοξενουμενοι οπαδοι τραγουδουν τον εθνικο υμνο της αντιπαλου ομαδας οπως γινεται σ αυτο το απολυτα συγκλονιστικο βιντεο με τους Ιρλανδους να τραγουδουν την "Μασσαλιωτιδα" : https://www.youtube.com/watch?v=m7frOs1pQkQΟι λογοι ευνοητοι βεβαια...Το ειχαν κανει μεχρι και στο παιχνιδι φωτια, την ρεβανς στο Παρισι που ειχαν αποκλειστει απο το Μουντιαλ στην Αφρικη με το γκολ-χερι του Ανρι...Οι Ιρλανδοι ειναι περιφημοι !
Κύριε Νικολαΐδη, γενικώς μου αρέσουν τα σχόλιά σου, αλλά το σχόλιο "Η κοπελια δε ειναι τιποτα σπουδαιο. ... για αλλες κοπελιες ποιο ομορφες απ αυτην, αλλων εθνικοτητων" είναι εκτός θέματος, επειδή κρίνει την εξωτερική εμφάνιση που ούτως ή άλλως είναι υποκειμενικό θέμα. Άλλωστε, το είπαμε για τους Ιρλανδούς που είναι αυτοί που είναι, επειδή δεν κάθισαν να βαθμολογήσουν την ομορφιά της κοπέλας για να εκδηλώσουν αυτό που τους βγήκε τόσο αυθόρμητα - αφενός κάτι στην αύρα της κοπέλας αυτής, από κοντά, αυτό που ούτε εσύ ούτε εγώ μπορούμε να νιώσουμε από δυο-τρεις φωτογραφίες, αφετέρου η ίδια η ιδιοσυγκρασία τους οδήγησαν σ' αυτήν την μικρή γιορτή, ας πούμε. Δεν θέλει παραπάνω ανάλυση, είναι απλά για να το χαίρεσαι. Αν θέλεις να πέσεις σε συγκρίσεις, μην συγκρίνεις ομορφιές, σύγκρινε φιλάθλους, από την μια οι κάφροι χούλιγκανς της Ρωσίας και της Αγγλίας και από την άλλοι οι πραγματικοί φίλαθλοι, οι Ιρλανδοί.
Συμφωνω... Ο σχολιασμος μου για το ποσο ομορφη ειναι ( 'η δεν ειναι ) η κοπελια, αφορουσε ομως τον αστοχο τιτλο του αρθρου. Συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειχε σημασια γι αυτο που εκαναν οι Ιρλανδοι. Αποδειξη αυτου η καταπληκτικη κινηση της μοναδικης Ιρλανδεζας στο τελος του βιντεο : οταν το γκρουπ τελειωσε το τραγουδι και γυρισε την πλατη του στη δεσποινιδα Ρομερα, την αγκαλιασε να την κανει να νιωσει κομματι της μεγαλης παρεας τους. Ενα κλασσικο δειγμα ευγενειας, λεπτοτητας, αγνοτητας και αξιοπρεπειας απο την Ιρλανδεζα.Θα ηθελα επισης να προσθεσω και κατι αλλο σχετικο με το πιο πανω ματς-φωτια που αναφερω ( γιατι αξιζει ). Τον επαναληπτικο του Παρισιου που η Ιρλανδια στερηθηκε την προκριση στο Μουντιαλ το 10 και τραγουδουσαν τον εθνικο υμνο της Γαλλιας. Οταν σε πρες κονφερανς λιγες μερες μετα βομβαρδιζοταν ο Ρο'ι' Κιν, αρχηγος της Ιρλανδιας απο ομοεθνεις του δημοσιογραφους να καταδικασει το χερι του Ανρι και να ξαναγινει το ματς, αυτος το αρνηθηκε, κατηγορησε τους συμπαικτες του, κανωντας σκληρη αυτοκριτικη στη νοοτροπια των συμπατριωτων του σε κρισιμα παιχνιδια : https://www.youtube.com/watch?v=IMHwCbbG6WYΟι Ιρλανδοι ειναι περιφημος λαος και νομιζω πολλοι απο μας το ξερουνε. Ευχαριστω για το σχολιο σου.