ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

Η Amber Heard είχε συλληφθεί το 2009 για επίθεση εναντίον της πρώην φίλης της Tasya van Ree

Η Amber Heard είχε συλληφθεί το 2009 για επίθεση εναντίον της πρώην φίλης της Tasya van Ree Facebook Twitter
φωτό.:Getty Images/ Vanity Fair
0

Mπορεί η Αmber Heard να ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της υπέστη πολλές φορές σωματική, λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της Johnny  Depp, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το TMZ, και η ίδια έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επίθεση εναντίον της πρώην φίλης της Tasya van Ree.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από την αστυνομία και έγγραφα που έχει στη διάθεση του το TMZ, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2009 το άλλοτε ζευγάρι είχε έναν σοβαρό καυγά στο διεθνές αεροδρόμιο του Σιάτλ.

Η Heard φέρεται να άρπαξε το χέρι της Tasya και να τη χτύπησε, κάτι που ώθησε την Αμερικανίδα εικαστικό και φωτογράφο να καλέσει στην αστυνομία.

Η νεαρή ηθοποιός συνελήφθη με την κατηγορία της χρήσης βίας, πέρασε από το αυτόφωρο όπου μάλιστα οι αρχές τράβηξαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες των υπόπτων και την επόμενη μέρα βρέθηκε στο δικαστήριο.

Το TMZ κατάφερε να εξασφαλίσει και και το ηχητικό ντοκουμέντο από την εκδίκαση της υπόθεσης, κατά τη διάρκεια της οποίας o δικαστής αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη στην Heard με την αιτιολογία ότι οι δύο γυναίκες ζούσαν τότε στην Καλιφόρνια.

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται ακόμη ο δικαστής να λέει στην 30χρονη ηθοποιό ότι δεν την έχει γλυτώσει, αφού οι εισαγγελείς έχουν δικαίωμα να επανεξετάσουν την υπόθεση μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό ντοκουμέντο εδώ:

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα – Αναβάλλεται η συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Πολιτισμός / Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα – Αναβάλλεται η συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία σε ανάρτηση στα social media, η συναυλία της Δευτέρας 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη
NEWSROOM
Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ