Η Amber Heard μήνυσε στενό φίλο του Johnny Depp

Η Amber Heard μήνυσε στενό φίλο του Johnny Depp Facebook Twitter
Amber Heard και Doug Stanhope
0

Μήνυση κατά του Αμερικανού κωμικού και στενού φίλου του Johnny Depp, Doug Stanhope, υπέβαλλε η Amber Heard, λίγες ημέρες αφότου ο Stanhope υποστήριξε σε άρθρο του στο TheWrap.com πως οι κατηγορίες της ηθοποιού στηρίζονται σε σχέδιο εκβιασμού.

Ο Stanhope είχε γράψει ένα κείμενο στο οποίο ανέφερε πως η Heard εκβίαζε τον Depp πως θα διασπείρει ψευδείς ειδήσεις προκειμένου να συμβιβαστεί με τους όρους της για το διαζύγιο.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της ηθοποιού, το άρθρο είναι απόλυτα ψευδές και όσα αναφέρει ο φίλος του Depp είναι ανυπόστατα. Το περιεχόμενο του είχε σκοπό τη δημιουργία κλίματος κατά της ηθοποιού και επεδίωξε να προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις.

Η Amber κατέθεσε μήνυση και διεκδικεί αποζημίωση την οποία όπως αναφέρει θα δωρίσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για κακοποιημένες γυναίκες στην Καλιφόρνια.

Ο Depp εξακολουθεί να μένει μακριά από τους δημοσιογράφους και δεν έχει κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όλες αυτές τις μέρες. Τη μήνυση εναντίον του, αρνήθηκε για την ώρα να σχολιάσει και ο Doug Stanhope.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM