ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Doug Stanhope ισχυρίζεται πως η Ηeard εκβιάζει τον Depp και είχε απειλήσει να πει ψέματα

Ο Doug Stanhope ισχυρίζεται πως η Ηeard εκβιάζει τον Depp και είχε απειλήσει να πει ψέματα Facebook Twitter
O Johnny Depp με τον κωμικό Doug Stanhope
0

Νέο μέτωπο διαμάχης στο πολύκροτο διαζύγιο Amber Heard - Johnny Depp άνοιξε με τις δηλώσεις του ο κωμικός Doug Stanhope που  είναι στενός φίλος του ηθοποιού και πήρε θέση μέσω επιστολής στο TheWrap ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει πως ο Depp θα κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία, σε μια προσπάθεια εκβιασμού.

Αυτοί οι ισχυρισμοί εναντίον της Heard ήρθαν λίγες μόλις μέρες αφότου η ηθοποιός κέρδισε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Depp. Ο Stanhope ισχυρίζεται ότι η Heard απείλησε να διαδώσει ψευδείς κατηγορίες εναντίον του Depp στον Τύπο, αν δεν συμφωνήσει με τους όρους της για το διαζύγιο. Ωστόσο εκείνη διαψεύσει τους ισχυρισμούς αυτούς σε μια δήλωση του δικηγόρου της που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

Σε επιστολή προς το TheWrap, ο δικηγόρος της ηθοποιού αποκαλεί τους ισχυρισμούς "απόλυτα και κατηγορηματικά ψευδείς" και επιπλέον επιτίθεται στο TheWrap για τη δημοσίευση της στήλης στην οποία ο Stanhope ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος και άλλοι φίλοι του Depp δεν ενέκριναν τη σχέση αυτή από την αρχή.

Στη στήλη του, ο Stanhope ισχυρίζεται ότι ήταν με τον Depp το Σάββατο, την ημέρα που φέρεται να δέχτηκε την επίθεση με το κινητό η ηθοποιός. Επιπλέον, ο κωμικός υποστήριξε ότι, κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του Depp, ο ηθοποιός του είπε ότι η Heard θα επιχειρούσε να τον εκβιάσει. "Η Amber πρόκειται να τον αφήσει, απειλώντας να πει ψέματα δημοσίως με κάθε δυνατό τρόπο αν δεν συμφωνήσει με τους όρους της," αναφέρει ο Stanhope ισχυρισμούς ενώ ο Depp δεν έχει ακόμη σχολιάσει τους ισχυρισμούς αυτούς.

Ο Stanhope αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς περί ενδοοικογενειακής βίας και υποστήριξε ότι ο Depp ήταν το θύμα της κακοποίησης, υποστηρίζοντας ότι παρακολουθούσε την Heard να τον χειραγωγεί για πολλά χρόνια.  "Η αγάπη σας κάνει να κάνετε αστεία πράγματα. Του είπα την αλήθεια και περίμενα να μου πει να φύγω. Αλλά εγώ δεν έβλεπα τον Johnny Depp. Είδα ένα γυμνό αυτοκράτορα. Και εμείς του είπαμε να ντυθεί. Και άλλοι άνθρωποι ήρθαν στο σπίτι κατά τη διάρκεια εκείνου του απογεύματος, όλοι επαληθεύοντας ότι σαν δειλοί κουβεντιάζαμε τα πράγματα μόνο πίσω από την πλάτη του για τόσο πολύ καιρό. Φάνηκε ξαφνιασμένος που κανείς δεν είχε έρθει ποτέ να του πει καθαρά αυτά τα πράγματα και μας ευχαρίστησε όλους για την ειλικρίνειά μας" αναφέρει σε κάποιο σημείο της επιστολής του ο Stanhope.

Η αποκάλυψη αυτή πυροδότησε νέο κύμα αντιδράσεων κατά της Heard με τον Terry Gilliam να κάνει ένα άκρως καυστικό σχόλιο κατά της ηθοποιού: "Όπως και πολλοί από τους φίλους του Depp, ανακαλύπτω ότι Amber είναι καλύτερη ηθοποιός από ό, τι νόμιζα."

 


Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM