Breaking news

Η Σούζαν Σάραντον δεν έχει τίποτα καλό να πει για τον Γούντι Άλλεν

Η Σούζαν Σάραντον δεν έχει τίποτα καλό να πει για τον Γούντι Άλλεν Facebook Twitter
0

Με απαξίωση και αιχμές αναφέρθηκε η Σούζαν Σάραντον στο πρόσωπο του Woody Allen, λέγοντας ότι δεν έχει να πει τίποτα καλό για εκείνον.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Κάννες, μαζί με την συμπρωταγωνίστρια της στην ταινία  Θέλμα και Λουίζ, Τζίνα Ντέιβις και με θέμα το ζήτημα  των γυναικών στη βιομηχανία του κινηματογράφου, η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε για τον Woody Allen.

Η  69χρονη Σάραντον τόνισε σε ερώτηση που της έγινε ότι " δεν έχω τίποτα καλό να πω για τον Woody Allen, οπότε δεν νομίζω ότι θα πρέπει να το πάμε εκεί. Νομίζω ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα παιδί...".

Ο Allen, του οποίου η τελευταία ταινία Cafe Society άνοιξε το φεστιβάλ, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση της υιοθετημένης κόρης του Dylan Farrow.

Πριν από την έναρξη του φεστιβάλ ο γιος του Allen Ronan Farrow έγραψε ένα άρθρο με το οποίο επιτίθονταν στα  μέσα μαζικής ενημέρωσης για την αποτυχία τους να θέσουν σκληρά ερωτήματα στον Άllen σχετικά με την υπόθεση, η οποία χρονολογείται από τις αρχές του 1990.

Πολιτισμός
0

Breaking news

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM