Υποτροφίες σε μαθητές προσφέρει η Ριάνα

Υποτροφίες σε μαθητές προσφέρει η Ριάνα Facebook Twitter
0

Υποτροφίες για μαθητές αποφάσισε να προσφέρει η Ριάνα, προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις ΗΠΑ.

Η προϋπόθεση που θέτει η τραγουδίστρια είναι όσοι λάβουν την υποτροφία να κατάγονται από Βραζιλία, τα νησιά Μπαρμπάντος, την Κούβα, την Αϊτή, τη Γρενάδα, τη Γουιάνα ή την Τζαμάικα.

Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος κάθε μαθητής θα λάβει μεταξύ $ 5.000 και $ 50.000και τα ποσά θα καταβάλλονται μέχρι ο μαθητής να πάρει το πτυχίο του.

Το πρόγραμμα ξεκινά σε συνδυασμό, με το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα «Clara Lionel», και έχει γίνει αποδεκτό σε ένα τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα που αρχίζει το Φθινόπωρο.

Η τελευταία υψηλού προφίλ φιλανθρωπία της Ριάνα ήταν μια δωρεά 1.750.000 δολαρίων σε νοσοκομείο στα Μπαρμπάντος για το πρόγραμμα ογκολογίας  και η συνεργασία της με την εταιρεία μακιγιάζ MAC σχετικά με τη συνεχιζόμενη εκστρατεία Viva Glam, που  συγκεντρώνει χρήματα για τους ανθρώπους που ζουν με και επηρεάζονται από τον ιό HIV και το AIDS. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM