Αυλωνίτου: Είμαι ωραία γυναίκα, πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο. Αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει

Αυλωνίτου: Είμαι ωραία γυναίκα, πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο. Αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει Facebook Twitter
12

Καθόλου δεν άρεσε στην Ελένη Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ η σάτιρα του Λάκη Λαζοπούλου στους Δέκα Μικρούς Μήτσους.

Αφορμή στάθηκε μια φράση στη σατιρική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος ανέφερε το όνομά της με τον χαρακτηρισμό ξινή αριστερή και ξιπασμένη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Αυλωνίτου επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο αποκαλώντας τον κομπλεξικό και έδωσε τη δική της εξήγηση για τις επιθέσεις που δέχεται.

«Προφανώς και δεν με ήξερε και πριν. Δεν με ήξερε ούτε ποια είμαι, ούτε πώς ντύνομαι, ούτε τι κάνω στη ζωή μου. Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA και μετά ας λένε ό,τι θέλουν. Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει για μερικούς κομπλεξικούς. Μας περισσεύουν οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ίδιο βίντεο απάντησε και η Μαρίνα Πατούλη η οποία δεν ήταν τόσο ενοχλημένη:

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 κωμικοτραγικές στιγμές της Ελένης Αυλωνίτου που δύσκολα θα ξεπεράσουμε
Πολιτική
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

10 σχόλια
Τραγελαφος! Η μια Κατινα το παιζει χιουμορ και Αριστοφανης ενω η αλλη το παιζει μορφωνενη κι ωραια. Το, πραγματικο προβλημα ομως ειναι ποιοι γελανε και ποιοι ασχολουνται με τις αηδιες αυτες.
Για την αυλωνιτου δεν εχω λογια, τα ειπαν ηδη οσοι σχολιασαν. Στον αντιποδα η πατουλαινα με εξεπληξε ευχαριστα (δεν της το χα) με τη διπλωματικη της απαντηση... Εν κατακλειδι, η σατιρα ειναι σατιρα. Αν ξεφευγει απο τα ορια, θα κριθει απο το κοινο. Η αντιπαραθεση με τον καλλιτεχνη ή η υπερασπιση του εγω με τετοια επιχειρηματολογια σε κανει απλα ρομπα.
Κα Αυλωνίτου (για τον εαυτό της, με σεμνότητα) : "...ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο".Και φωνή σοπράνο / μυδραλιοβόλου - θα προσθέταμε εμείς -, που εξοντώνει κάθε εχθρό. Νέτα-σκέτα τα προσόντα, σαν για μελλοντικό πολιτικό συνοικέσιο ή φέιγ βολάν υποψηφίου. Ποτέ δεν ξέρεις, οι καυγάδες συχνά φέρνουν χωρισμούς και οι παλιοί θαυμαστές εξελίχθηκαν σε κομπλεξικούς, ούτε από την ομορφιά της συγκινούνται πια.... Και δεν πέρασαν παρά μόλις 3 χρόνια... Οποιαδήποτε ομοιότητα με το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ είναι τελείως συμπτωματική.
Το εάν και κατα πόσο, είναι κάποιος ωραίος, μορφωμένος και με πολιτικό λόγο, Δεν το λέει Ποτέ ο ίδιος. Αυτά είναι αρετές που σου αναγνωρίζουν οι Άλλοι, ιδίως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο. Δε ξέρω κανέναν σοβαρό άνθρωπο που να πενεύει τον εαυτό με τέτοιον τρόπο. Αυτά τα πράγματα τα κάνουν μόνο τα σουργελα!Το δυσαρεστο βέβαια, είναι οτι πάντα βρίσκονται κάποια σούργελα που ψηφίζουν αλλά σούργελα προκειμένου να τους εκπροσωπίσουν στη Βουλή. Αυτό ειναι το δράμα για όλους τους άλλους...
Παντως η υπερασπιστικη γραμμη "ειμαι ωραια, πολυ μορφωμενη και με πολιτικο λογο" δεν δείχνει και ιδιαιτερα ικανο πολιτικο λογο και διευκρινίζω:1.Εαν δεν ηταν ωραία θα αλλαζε κατι;2. Εαν δεν ήταν ΠΟΛΥ μορφωμενη θα αλλαζε κατι;3. Καλα για τον πολιτικο λογο δεν το συζητω γιατι αυτοανερεθηκε.Ποιο πολυ μου θυμησε μοντελα στα Playboy καλλιστεία παρα ανθρωπος με ικανο πολιτικο λογο.Είσαι ωραια αρα τι;Είσαι μορφωμενη αρα τί;Οταν η απαντηση στην "σατιρα" του Λακη είναι ιδίου επιπεδου τι να πεις,
Πράγματι.Το γεγονός ότι εδώ, στην χώρα μας, η στείρα, ακαδημαϊκή μόρφωση σε συνδυασμό με τα όποια πτυχία (πιστοποιητικά σπουδών) την συνοδεύουν, έχει αναχθεί σε κάτι σαν την «Θεία επιφώνηση», είναι φοβερό!...