Ο Κώστας Καραμανλής κάνει videobombing και καταστρέφει τη συνέντευξη της Ζέτας Δούκα

Ο Κώστας Καραμανλής κάνει videobombing και καταστρέφει τη συνέντευξη της Ζέτας Δούκα Facebook Twitter
7

«Δεν ξέρει ο κ. Καραμανλής ότι δεν περνάμε μπροστά από τις κάμερες;» είπε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα χθες βράδυ ενώ έκανε δηλώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας Καζαντζάκης, του Γιάννη Σμαραγδή στο Παλλάς.

Αφορμή για το σχόλιο της ηθοποιού ήταν η κίνηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστας Καραμανλής να περάσει μπροστά από τις κάμερες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι οι κάμερες άφησαν την ηθοποιό και στράφηκαν προς τον Καραμανλή.

 «Ο κ. Καραμανλής, μας διακόπτει... Δεν πειράζει, του το συγχωρούμε. Δεν ξέρει ο κ. Καραμανλής ότι δεν περνάμε μπροστά από τις κάμερες; Δεν υπάρχει!» σχολίασε αμήχανα η ηθοποιός.

Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Ποιος Καραμανλής καλέ; Ο Σμαραγδής πέρασε πρώτος και τον ακολούθησε ο Καραμανλής, αυτός που είναι και σκηνοθέτης δεν ξέρει πως δεν περνάνε μπροστά από την κάμερα; Που μιλάει η ηθοποιός που παίζει στην ταινία του; πολιτικάντης κλασικός Σμαραγδής, να πάρει αγκαλιά τον Καραμανλή, να του πει και μια μαντινάδα αλά Σαμαρά, και να πάει να χεστεί η ηθοποιός του.
Δεν το γνωρίζει και δεν τον ενδιαφέρει βρε Ζέτα όπως δεν το γνωρίζει και ο ασπρομάλλης (ποιός είναι;) που τον πάει αγκαζέ. Σύντομο στγμιότυπο για να καταλάβουμε την "τροφική αλυσίδα".