«ΠΑΣΟΚing Dead»- H αφίσα της ΠΚΣ που εξόργισε την ΠΑΣΠ

«ΠΑΣΟΚing Dead»- H αφίσα της ΠΚΣ που εξόργισε την ΠΑΣΠ Facebook Twitter
2
«ΠΑΣΟΚing Dead»- H αφίσα της ΠΚΣ που εξόργισε την ΠΑΣΠ Facebook Twitter

Κόντρα ανάμεσα στις φοιτητικές παρατάξεις προκάλεσε μια αφίσα της ΠΚΣ, της παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ, για το ΠΑΣΟΚ.

Η αφίσα έχει τίτλο «ΠΑΣΟΚing Dead», κατά το Walking Dead και σε αυτή εικονίζονται σε στιλ ζόμπι η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

 «Μην τους αναστήσεις, στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική», αναφέρεται στη λεζάντα.

Η οργή ήταν εμφανής για την ΠΑΣΠ την παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και «αποτυπώθηκε» σε ανακοίνωσης την οποία αναφέρεται:

«Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές.

Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.
Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών!

Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν», τονίζεται στο δελτίο Τύπου.

Οι φοιτητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαΐου. 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM