Απεργία την Πρωτομαγιά

Η ελληνική απάντηση στη Lady Gaga

Η ελληνική απάντηση στη Lady Gaga Facebook Twitter
0

Την είχαμε γνωρίσει ως τραγουδίστρια των Stilleto Scag μιας αθηναικής electro μπάντας με σύντομη πορεία για να την δούμε μετά στο εξώφυλλο του χιπστεράδικου βρετανικού περιοδικού Super Super με τίτλο "ότι πιο εμπνευσμένο έχει έρθει από τον Όλυμπο μετά από τις Μούσες". Ύστερα πήγε στο Λος Άντζελες και σε συνεργασία με την Universal και την Konvict Muzik και με παραγωγό τον Chris Boulden (En Vogue) ηχογράφησε το πρώτο της single "Car Crash" το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2011. Είναι η μοναδική πρόσφατη περίπτωση έλληνα καλλιτέχνη που φτάνει τόσο κοντά στην διεθνή καριέρα και μάλιστα στον "δύσκολο" χώρο της ποπ.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM