LCD Soundsystem και Guns N' Roses οι headliners του Coachella 2016

Μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του αμερικανικού φεστιβάλ

Μαρία Παππά, 5.1.2016 | 16:00

 

Οι LCD Soundsystem και οι Guns N' Roses θα είναι οι headliners του αμερικάνικου φεστιβάλ Coachella που θα γίνει τον Απρίλιο στην Καλιφόρνια. Θα εμφανιστούν επίσης και οι Last Shadow Puppets.


Το αρχικό line-up για το φεστιβάλ ανακοινώθηκε σήμερα και οι LCD Soundsystem έχουν επιβεβαίωσει ότι θα επανασυνδεθούν μόνο για το φεστιβάλ. Οι Guns N' Roses που θα είναι επίσης οι βασικοί headliners δεν έχουν κάνει καμιά ανακοίνωση ακόμη με ποια μέλη θα εμφανιστούν. Οι εικασίες έχουν πάρει φωτιά μιας και πιθανολογείται ότι θα ανέβουν στην σκηνή με την αρχική τους σύνθεση μαζί με τον Slash.

Ο Calvin Harris είναι το τρίτο μεγάλο όνομα που θα είναι headliner στον κατάλογο με τους μουσικούς που θα εμφανιστούν και που συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως οι  Sufjan Stevens, M83, Grimes, Run the Jewels, Ice Cube, Courtney Barnett, Foals, Disclosure, Sia, Major Lazer και  οι Kills.


Στο φεστιβάλ επίσης θα γίνει η πρώτη εμφάνιση των Alex Turner και Miles Kane με την μπάντα τους The Last Shadow Puppets καθώς ετοιμάζονται να κυκλοφορίσουν το δεύτερο άλμπουμ τους.

 

LCD Soundsystem και Guns N' Roses οι headliners του Coachella 2016
LCD Soundsystem


Το Coachella 2016 θα γίνει σε δύο συνεχόμενα διαφορετικά σαββατοκύριακα στις 15-17 Απριλίου και στις 22-25 Απριλίου. Οι LCD Soundsystem θα εμφανιστούν την Παρασκευή το βράδυ και για τα δύο σαββατοκύριακα, οι  Guns N' Roses το Σάββατο και ο Calvin Harris θα κλείσει την αυλαία του φεστιβάλ την Κυριακή το βράδυ.


Άλλες εμφανίσεις σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ συμπεριλαμβάνουν αρκετούς Βρετανούς όπως οι The 1975, Chvrches, Ellie Goulding, Lush, Bat For Lashes, Savages, Skepta, AlunaGeorge, Underworld και Hudson Mohawke αλλά και ονόματα όπως οι Ice Cube, Jack Ü, Death Grips, Flume, Beach House, A$AP Rocky,  Purity Ring, Vince Staples, Rhye, Deafheaven, Deerhunter, Unknown Mortal Orchestra, HEALTH, Rae Sremmurd, Kamasi Washington, Christine and the Queens, Mavis Staples, SOPHIE, Ex Hex, DJ Koze, Sheer Mag, Autolux, Melody's Echo Chamber και Girlpool. Χαμός δηλαδή.


Για ελληνικές συμμετοχές ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

 

Και η αφίσα:

 

A photo posted by @coachella on