Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου αρχίζει επισήμως η λειτουργία του Alpha Κύπρου

Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου αρχίζει επισήμως η λειτουργία του Alpha Κύπρου Facebook Twitter
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς
0

Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου αρχίζει επισήμως η λειτουργία του Alpha Κύπρου Facebook Twitter
Στη διάσκεψη για την παρουσίαση του κυπριακού Alpha έδωσαν το παρών παρουσιαστές, αλλά και στελέχη του καναλιού
 

Στις 4 Απριλίου, αρχίζει επίσημα τη λειτουργία του ο νέος τηλεοπτικός σταθμός ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Όπως έγινε γνωστό, ο σταθμός θα είναι παγκύπριας εμβέλειας και θα εκπέμπει μέσω της πλατφόρμας Velister, στις συχνότητες CH50 και CH41. Από το κανάλι θα μεταδίδεται το το πρόγραμμα του ALPHA στην Ελλάδα, ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται και με ενημερωτικές εκπομπές κυπριακής παραγωγής σε όλες τις ζώνες, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.  

Η διάσκεψη Τύπου για την επίσημη έναρξη των εργασιών του Alpha Κύπρου, πραγματοποιήθηκε χθες στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, στη Λευκωσία. Το παρών έδωσαν κάποιοι από τους παρουσιαστές, αλλά και στελέχη του καναλιού στην Ελλάδα, όπως Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη, η  Αγγελική Νικολούλη, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Δήμος Βερύκιος, καθώς και ο Πρόεδρος του ALPHA TV, της Prime Insurance και άλλων κυπριακών εταιρειών, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Γενικός Διευθυντής του κυπριακού Alpha αναλαμβάνει ο Γιώργο Τσαλακός. Το ενημερωτικό πρόγραμμα, που θα είναι κυπριακής παραγωγής, αγγίζει περίπου τις έξι ώρες ημερησίως. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, «Alpha News», θα παρουσιάζει ο Αντρέας Κημήτρης, το μεσημβρινό μαγκαζίνο, «Alpha Ενημέρωση», θα παρουσιάζουν ο Κυριάκος Πιερίδης και η Κατερίνα Κωνσταντίνου, ενώ στην καθημερινή πρωινή εκπομπή, «Κάθε Μέρα Άλλη Μέρα» θα δούμε τον Παναγιώτη Δημόπουλο μαζί με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη.

O πρόεδρος του Ομίλου, Δημήτρης Κοντομηνάς,  ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μία «ανεξάρτητη επιχειρηματική πρωτοβουλία».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ