Οδηγός Τηλεφωνίας και Διαδικτύου από την ΕΕΤΤ

Οδηγός Τηλεφωνίας και Διαδικτύου από την ΕΕΤΤ Facebook Twitter
Ο «οδηγός καταναλωτή» δίνει απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, το Διαδίκτυο, τις ευρυζωνικές υπηρεσίες κ.λπ.
1

 

 

Παρά το ότι τους τελευταίους μήνες λειτουργεί ακέφαλη, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων εξέδωσε οδηγό για την τηλεφωνία και το διαδίκτυο, επιχειρώντας να δημιουργήσει ένα χρηστικό εργαλείο που θα απαντά σε περισσότερα από 100 ερωτήματα καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, ο «οδηγός καταναλωτή» δίνει απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, το Διαδίκτυο, τις ευρυζωνικές υπηρεσίες και ό,τι άλλο μπορεί να αφορά την καθημερινότητα του καταναλωτή σε σχέση με τις επικοινωνίες και είναι... δύσκολο να ανακαλύψει, κάνοντας χρήση μόνο των εκάστοτε υπηρεσιών εξυπηρέτησης.

Στην ίδια έκδοση, παρέχονται και εναλλακτικές που αφορούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του χρήστη μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των εταιρειών, καθώς και προτάσεις για την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Για τη συγκεκριμένη προσπάθεια χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία που υπήρχαν στη διάθεση της επιτροπής από τους κατά καιρούς εποπτικούς ελέγχους της στην αγορά των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθώς και από την αξιολόγηση καταγγελιών από τον Τομέα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Αρχής. 

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ωρες ωρες στα θέματα τεχνολογίας το ελληνικό κράτος είναι λες και αναφέρεται σε παιδιά δημοτικού, ή και νηπιαγωγίου πλέον, την ίδια ώρα που στη Ευρώπη (Γαλλία πχ) υπάρχουν εκπομπές στην τηλεόραση που συζητούν για το 4G/5G βάζοντας αυτούς τους όρους στην καθημερινή ζωή του πολίτη.