Οδηγός Τηλεφωνίας και Διαδικτύου από την ΕΕΤΤ

Οδηγός Τηλεφωνίας και Διαδικτύου από την ΕΕΤΤ Facebook Twitter
Ο «οδηγός καταναλωτή» δίνει απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, το Διαδίκτυο, τις ευρυζωνικές υπηρεσίες κ.λπ.
1

 

 

Παρά το ότι τους τελευταίους μήνες λειτουργεί ακέφαλη, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων εξέδωσε οδηγό για την τηλεφωνία και το διαδίκτυο, επιχειρώντας να δημιουργήσει ένα χρηστικό εργαλείο που θα απαντά σε περισσότερα από 100 ερωτήματα καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, ο «οδηγός καταναλωτή» δίνει απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, το Διαδίκτυο, τις ευρυζωνικές υπηρεσίες και ό,τι άλλο μπορεί να αφορά την καθημερινότητα του καταναλωτή σε σχέση με τις επικοινωνίες και είναι... δύσκολο να ανακαλύψει, κάνοντας χρήση μόνο των εκάστοτε υπηρεσιών εξυπηρέτησης.

Στην ίδια έκδοση, παρέχονται και εναλλακτικές που αφορούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του χρήστη μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των εταιρειών, καθώς και προτάσεις για την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Για τη συγκεκριμένη προσπάθεια χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία που υπήρχαν στη διάθεση της επιτροπής από τους κατά καιρούς εποπτικούς ελέγχους της στην αγορά των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθώς και από την αξιολόγηση καταγγελιών από τον Τομέα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Αρχής. 

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ωρες ωρες στα θέματα τεχνολογίας το ελληνικό κράτος είναι λες και αναφέρεται σε παιδιά δημοτικού, ή και νηπιαγωγίου πλέον, την ίδια ώρα που στη Ευρώπη (Γαλλία πχ) υπάρχουν εκπομπές στην τηλεόραση που συζητούν για το 4G/5G βάζοντας αυτούς τους όρους στην καθημερινή ζωή του πολίτη.