To Penthouse αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του

To Penthouse αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του Facebook Twitter
0

Το ιστορικό ανδρικό περιοδικό soft πορνογραφίας Penthouse, που πρωτοκυκλοφόρησε από τον Bob Guccione το 1965 στην Μ. Βρετανία, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αναστείλει την έντυπη έκδοσή του και να στραφεί αποκλειστικά στο Internet. 

"Πρόκειται για μια κίνηση που θα διατηρήσει το Penthouse ανταγωνιστικό στο μέλλον και στην ηλεκτρονική του έκδοση θα συνδυάζει αρμονικά το απαράμιλλο φωτογραφικό και δημοσιογραφικό του περιεχόμενο με το βίντεο και τις υπόλοιπες ψηφιακές παροχές", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας FriendFinder Networks στην οποία ανήκει ο τίτλος.

 

Η κίνηση, αναφέρει το NBC, θα γίνει σταδιακά κατά τη διάρκεια της οποίας το περιοδικό θα συνεχίσει να εκδίδεται, όμως θα έχει ως συνέπεια το κλείσιμο των γραφείων του Penthouse στην Νέα Υόρκη και την μεταφορά όλων των δραστηριοτήτων του στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας FriendFinder, στο Λος Άντζελες.

 

Το ιστορικό περιοδικό, που κατέχει το δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ μηνιαίων πωλήσεων  στην κατηγορία του με 5,3 εκ. τεύχη τον Σεπτέμβρη του 1984, "συγκαταλέγεται στα θύματα της επέλασης της online πορνογραφίας", μετά την απόφαση και του Playboy να διακόψει την προβολή πορνογραφικών φωτογραφιών στην έντυπη εκδοχή του και να μεταφέρει αυτό τον τύπο περιεχομένου στο Internet, επισημαίνει το Engadget.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ