Ο Πατούλης εξοργίστηκε με αυτό το σατιρικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα και τους πάει στα δικαστήρια

Ο Πατούλης εξοργίστηκε με αυτό το σατιρικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα και τους πάει στα δικαστήρια Facebook Twitter
29

Οργισμένος είναι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με το χθεσινοβραδινό σκετς της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» το οποίο σατίριζε τον ίδιο και τη σύζυγο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κος Πατούλης ανακοινώνει πως προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και επιτίθεται στους παρουσιαστές της εκπομπής που είχαν μεταμφιεστεί για το χιουμοριστικό βίντεο. "Αν θέλουν οι κ.κ. Κανάκης και Σερβετάς να κάνουν πλάκα με τη δική τους ερωτική ζωή μέσα από την εκπομπή τους, είναι δικαίωμά τους. Δεν τους δίνει όμως κανένας το δικαίωμα να ασχημονούν σε βάρος της δικής μου οικογένειας." αναφέρει στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ;


Τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας δημοσιότητας που δεν έχει ως σημείο αναφοράς την πολιτική, επιστημονική ή κοινωνική μου δραστηριότητα, αλλά την ίδια την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Τις προηγούμενες ημέρες και με αφορμή την ανάρτηση στο facebook, μιας οικογενειακής μου φωτογραφίας, διαχειρίσθηκα με αυστηρότητα τα ελάχιστα κακόβουλα σχόλια που στρέφονταν σε βάρος αγαπημένων μου προσώπων , όπως είναι η μητέρα μου. Και με χιούμορ τα περισσότερα σχόλια, που αφορούσαν στη διακόσμηση του σπιτιού μου.


Μετά, όμως, τη χθεσινή προβολή ενός χυδαιότατου και, δήθεν, σατιρικού σκετς, στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ –ΑΡΒΥΛΑ» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤΕΝΝΑ», επιχειρήθηκε με χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο, η βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου, ως οικογενειάρχη, επιστήμονα και συμμετέχοντα στα πολιτικά δρώμενα, αλλά και της οικογενείας μου, και για το λόγο αυτό, είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω διαφορετικά.


Ήταν χυδαία, απροκάλυπτη και απαράδεκτη, «η πρωτοβουλία» του παραγωγού της εκπομπής (αλλά και ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων και beach bars), να αφιερώσει τόσο «δημιουργικό χρόνο» για να με συκοφαντήσει με τόσο χυδαίο τρόπο, κάτω από τον μανδύα της, δήθεν, «σατιρικής δράσης του» με θέματα της επικαιρότητας.


Όμως, δεν θυμάμαι να έχει πράξει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, δηλαδή να έχει σχεδιάσει ολόκληρο σκετς, στο οποίο να συμμετέχει, μάλιστα, και η μπάντα ενός Δήμου. Το χειρότερο όλων, η σεναριακή του διαστροφή ήταν τέτοια που «έφτασε μέχρι και την κρεβατοκάμαρά μου», ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας και «κανιβαλισμού».


Αν θέλουν οι κ.κ. Κανάκης και Σερβετάς να κάνουν πλάκα με τη δική τους ερωτική ζωή μέσα από την εκπομπή τους, είναι δικαίωμά τους. Δεν τους δίνει όμως κανένας το δικαίωμα να ασχημονούν σε βάρος της δικής μου οικογένειας.


Δεν πρέπει και δεν θα τους επιτρέψω, για να πλουτίσουν αυτοί σήμερα, εφευρίσκοντας και υλοποιώντας χυδαίες και διαστροφικές τους τηλεοπτικές συμπεριφορές, με αποκλειστικό σκοπό τους τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, να γίνει αύριο το δικό μου παιδί θύμα σχολικού εκφοβισμού.


Για να μην μπορεί ο κάθε να ασχημονούν σε βάρος κοινωνικά και πολιτικά καταξιωμένων ανθρώπων, που ό,τι έχουν κερδίσει στη ζωή τους, το έχουν κερδίσει με κόπο και προσπάθεια, εξετάζεται η άμεση προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη.


Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω με προσφυγή στη Δικαιοσύνη ένα τέτοιο ζήτημα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να αντιμετωπίσεις την απροκάλυπτη αλητεία και την απροκάλυπτη χυδαιότητα.


Είμαι βέβαιος ότι δεν είναι τυχαία η προσωπική επίθεση που δέχομαι τις τελευταίες ημέρες. Έχει και κέντρο και εκτελεστικά όργανα.


Γνωρίζω ότι έχω γίνει ενοχλητικός σε πολλούς. Ιδίως σε όσους ενοχλούνται με τις απόψεις και τις πρωτοβουλίες ανθρώπων αυτοδημιούργητων, όπως είμαι εγώ. Γνωρίζω καλά πως υπάρχουν συμφέροντα που δεν επιθυμούν να διαθέτει η Αυτοδιοίκηση ισχυρή φωνή και παρουσία στις κέντρα λήψης των αποφάσεων , που αφορούν στο μέλλον της Πατρίδας μας. Ενοχλούνται πολλοί, όταν αναδεικνύω τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες συνάνθρωποί μας, που έρχονται αντιμέτωποι με ένα διαλυμένο Σύστημα Υγείας. Δεν επιθυμούν να διεκδικούν διακρίσεις κι αξιώματα σε δημόσιο επίπεδο, πρόσωπα αυτοδημιούργητα, που δεν ανήκουν «στον δικό τους κλειστό κύκλο».


Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση, πως η εποχή που «οι αρβύλες» στέκονταν εμπόδιο στην ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Επιστρέφω τη λάσπη και τη χυδαιότητα στους εμπνευστές των χυδαίων και στοχευμένων, «σκέτς».

Το επίμαχο σκετς από τη χθεσινή εκπομπή:

Πολιτισμός
29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM
Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Το μονο πετυχημενο σ αυτο το σκετς ηταν η ομοιοτητα του σερβετα και του κανακη με με το ζευγος πατουλη. Κατα τα αλλα εντελως κακογουστο και κρυο. Μαλιστα, για να μπουνε στη διαδικασια να αφιερωσουν σ ενα τετοιο θεμα 13 ολοκληρα λεπτα(!!) μαλλον εχει δικιο ο ανθρωπος και μονο για χιουμοριστικους λογους δεν εγινε. Και ειναι κριμα να χρησιμοποιειται μια σατυρικη εκπομπη που θα επρεπε να ειναι ουδετερη (οπως και οι ιδιοι υποστηριζουν) για προωθηση πολιτικων ή αλλων συμφεροντων.
το σκετς ηταν χαμηλης αισθητικης και χιουμορ οπως ειναι γενικα ο σφιχτης-κανακης ...αλλα δεν υπαρχει απολυτως τιποτα μυνησιμο σε αυτη την και καλα σατιρα...Ο πατουλης και η πατουλαινα ειναι αστα να πανε...
Πατούλης και «Πατούλαινα» αποτελούν την πεμπτουσία της κακογουστιάς στη σημερινή μας μιζέρια. Σύμφωνοι!Σατιρίστε, διακωμωδήστε το κιτσαριό των νεόπλουτων, κύριε Κανάκη, και θα σας χειροκροτάμε...Το να «μπαίνετε» όμως στο ιδιωτικό άδυτο δείχνοντάς μας πώς «το» κάνουν στην κρεβατοκάμαρα ή πώς «τα» κάνουν στο W.C., σας ρίχνει τελείως εκτός θέματος, εκτός δεοντολογίας, εκτός αισθητικής και ηθικής... και σας καθιστά υπόλογους. Υπόλογους ειδικά απέναντι σε ένα οκτάχρονο παιδί που βρίσκεται στο κέντρο της φωτογραφίας που σατιρίζετε και του οποίου οι διακωμωδούμενοι γονείς έχουν γίνει το σούργελο της Ελλάδας μετά από τη βάναυση όσο και αβασάνιστη γελοιοποίηση των σεξουαλικών συνευρέσεών τους μέσα από την διόλου εμπνευσμένη «ερμηνεία» σας. Μπείτε στη θέση αυτού του αγοριού...Το ότι παρήλθε η εποχή όπου οι Τριανταφυλλόπουλοι έκλειναν σπίτια στο όνομα δήθεν της αλήθειας δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζήσουμε σε εποχές όπου τα σπίτια θα τα κλείνουν Κανάκηδες και Σερβετάδες στο όνομα της σάτιρας.
Mπήκε στην πραγματικότητα κανένας στην κρεβατοκάμαρα των Πατούληδων? ή στην τουαλέτα τους? Υποθετικό είναι όλο αυτό βασισμένο στα όσα δείχνουν και όσα λένε οι Πατούληδες.
Εμενα το βιντεακι μου φανηκε αστειο αρχικά,αλλά ξεπέρασε τα όρια κατά την άποψη μου ,όταν μπήκε στο κομμάτι κρεβατοκάμαρα.Εντελώς αχρέιαστο κ uncalled for.Νομίζω ότι θα ήταν πιο πετυχημένο αν είχαν παραλείψει αυτο το κομμάτι κ είχαν δώσει περισσότερο χρόνο στη σατυρα του Πατούλη ως Δημάρχου κ της Πατούλαινας ως "πρώτης κυρίας Αμαρουσίου"
Διαφωνώ με Αρβύλα, κακή επιλογή σκετς, ειδικά οι φάσεις στο κρεββάτι. Υπάρχουν και όρια. Ο Πατούλης καλα ξηγήθηκε.Ο Σερβετάς είναι Κλούνι πάντως. Πολύ ωραίος ρε παιδι μου.
O.κ ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα. Αυτό το παίρνω ώς ντε φάκτο. Διότι αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε μιλάμε για κάποιου τύπου δικτατορία. Κανείς σώφρον άνθρωπος δεν θέλει τέτοιο καθεστός. Επειδή λοιπόν και εγώ μπορώ να εκφραστώ, όπως ο Κυριος Πατούλης και η φιλάρεσκη γυναίκα του, πρέπει να πώ οτι όσες περισσότερες φωτογραφίες τους βλέπω, τόσο περισσότερο η εικόνα τους προδίδει την κιτς καράκιτς κουλτούρα από την οποία προέρχονται και η οποία τους ανέδειξε σε "κοινωνικά πρότυπα". Προδίδει επίσης αν μη τι άλλο την παντελή έλειψη γούστου με την παρουσία τους να πρεσβέβει τον απόλυτα κακόγουστο ελληνικό νεοπλουτισμό ο οποίος πασχίζει να "θαυμαστεί" και να προβληθεί πάσει θυσία, έτσι ξεδιάντροπα ακόμα και σε αυτά τα χρόνια κρίσης και κοινωνικής εξαθλίωσης. Μία αηδία.
Δεν γνωρίζω την πολιτική δράση του κ. Πατούλη, αν είναι καλός ή κακός δήμαρχος, αν έχει κερδίσει τίμια τα λεφτά του κλπ αλλά σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί του. Η σάτιρα για τις δημόσιες εμφανίσεις και τη δράση του είναι αποδεκτή αλλά όχι για την προσωπική του ζωή και τη σχεση του με τη γυναικα του. Είναι παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής και σε αυτό το θέμα το ράδιο αρβύλα το παρατραβηξε.
Η αληθεια ειναι οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΦΩΤΟ, ΟΤΙ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, το βιντεο ηταν απλα ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ...Δεν ξερω ποιος αχρηστος π δν συμπαθει το Πατουλη, πηγε και ειπε στον κανακη για ορχηστρες και μαλακιες, ολα αυτα ηταν υπερβολες των αρβυλα ομως. Καλοι και χρυσοι οι αρβυλα...αλλα εδω ηταν απλα κρυοι και εκτος θεματος.
Παιδιά , μη γράψετε τίποτα σατυρικό θα σας πάει και σας στα δικαστήρια, λίγα λόγια για το Πατούλη, γιατί θα κάνετε μαζί του.... Τι να πω ντροπή , ντροπή να προκαλείς και να αφήνεις το δήμο σου ατημέλητο με σπασμένα πεζοδρόμια, λίγα δρομολόγια λεωφορείων και χωρίς στολίδια , όσο αστείο και να ακούγεται.Και να πηγαίνεις στα δικαστήρια μία από της λίγες διεξόδους σάτιρας, που έχουμε. Η επόμενη μήνυση από Τσίπρα, Σαμαρά και Γ.παπανδρέου. Και μετά θα αγοράσει κανένα χρυσό καναπέ για να αγαλλιάσει. Όντως μόνο μια φιλαρμονική έλειπε στη φωτογραφία.
Το bullying στο παιδί του δεν το σκέφτηκε με την φωτογραφία που ανέβασε; Αλλα θα μου πεις ποιος να του κανει bullying οταν εχει παρόμοιας "τάξης" συμμαθητές. Οταν προκαλείς πρεπει να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες.