Οι παίκτες του ριάλιτι Geordie Shore έκαναν ζημιά χιλιάδων ευρώ στην Ελλάδα

Οι παίκτες του ριάλιτι Geordie Shore έκαναν ζημιά χιλιάδων ευρώ στην Ελλάδα Facebook Twitter
2

Στην Ελλάδα βρέθηκε το καστ της σειράς ριάλιτι Geordie Shore που προβάλλεται στο MTV.

Το βρετανικό ριάλιτι φημίζεται τόσο για την προκλητική συμπεριφορά των παικτριών και παικτών όσο και για τις ακραίες αντιδράσεις τους. 

Νεαρές γυναίκες με μικροσκοπικά μπικίνι, βρίζουν, κάνουν εξαντλητικές δίαιτες και προκαλούν όσο μπορούν (και επιβάλλεται από την παραγωγή).

Οι παίκτες του ριάλιτι Geordie Shore έκαναν ζημιά χιλιάδων ευρώ στην Ελλάδα Facebook Twitter

Η 11η σεζόν απαιτούσε γυρίσματα στην Ελλάδα και ξεκινώντας από την Κρήτη, το διάσημο καστ βρέθηκε σε διάφορα σημεία της χώρας. Καλά πληροφορημένες πηγές των βρετανικών εφημερίδων κάνουν λόγο για καταστροφές στα ξενοδοχεία που διέμεναν και σε σκάφη.

Όταν όμως ήρθε ο λογαριασμός οι παίκτες έγιναν «έξω φρενών» αφού ζητήθηκε να καλύψουν οι ίδιοι τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

 

Μάλιστα οι παίκτες έκαναν λόγο για 2 μέτρα και 2 σταθμά. «Από τη μία πλευρά η παραγωγή μας ενθαρρύνει να "τρελαθούμε", αλλά όταν το κάνουμε δεχόμαστε επίπληξη και πρόστιμο» είπαν δύο από τις παίκτριες.

 

Πρωταγωνιστούν οι Charlotte Crosby, Gary Beadle, Marnie Simpson, Holly Hagan, Chloe Etherington, Kyle Christie, Aaron Chalmers Nathan Henry και Scotty T.

 


2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ΕΝΑ επεισόδιο να είχαν δει οι επιχειρηματίες, δεν θα τους προκαλούσε καμία έκπληξη η κατάληξη. Ας πρόσεχαν, είχαν κάθε προειδοποιητική ένδειξη στην ευχέρειά τους! (κι εγώ ένα επεισόδιο έχω δει, το ορκιζομαι, μη σου πω καλύτερα ένας φίλος μου)